Celebrity

Σήμερα 11:32

Αλέξης Κούγιας: Συγκλονισμένος για τη Μαρινέλλα - Η αποκάλυψη για την άγνωστη σχέση που τους συνδέει

Αλέξης Κούγιας: Συγκλονισμένος για τη Μαρινέλλα - Η αποκάλυψη για την άγνωστη σχέση που τους συνδέει

-

Στην εκπομπή "Buongiorno" και στη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη μίλησε ο Αλέξης Κούγιας για την περιπέτεια υγείας της Μαρινέλλας.

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε την άγνωστη σχέση που τους συνδέει.

Δείτε επίσης! Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη για τον διάλογο της Μαρινέλλας με τον Αντώνη Ρέμο μετά την κατάρρευσή της στη σκηνή

Όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας για τη Μαρινέλλα

«Νιώθω συγκλονισμένος. Δεν γνωρίζει βέβαια ο κόσμος ότι υπήρξα 20 χρόνια δικηγόρος της Μαρινέλλας, τότε που ήταν ιδιαίτερα ενεργή στις συνεργασίες της με τους ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων και στις εταιρίες παραγωγής, τότε που ήταν η εποχή των δίσκων.

Γίναμε αδελφικοί φίλοι και γίναμε και συγγενείς. Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου, βάπτισε Χριστιανή την πρώτη μου σύζυγο, η οποία ήταν Ισραηλίτης, στο ιδιόκτητο εκκλησάκι που έχω στην Κορινθία. Εκεί, σε αυτό το εκκλησάκι έγινε και ο γάμος μας με κουμπάρα την Μαρινέλλα. Τα τελευταία χρόνια χαθήκαμε λίγο. Ήμουν σε κάθε εκδήλωσή της όμως. Από την πρώτη στιγμή έχω επικοινωνήσει με τον γιατρό της και έχω πληροφορηθεί για την πορεία της υγείας της. Είμαι συγκλονισμένος. Τελευταία φορά μιλήσαμε στις τελευταίες παραστάσεις που έκανε στο Γκάζι. Δεν καταφέραμε ποτέ, ενώ το θέλαμε, να πάμε σ’ ένα εστιατόριο να δειπνήσουμε», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

«Η μόνη της έννοια και φροντίδα ήταν η κόρη της, η Τζωρτζίνα την οποία μόνη της έχει μεγαλώσει όλα αυτά τα χρόνια», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)