Celebrity

Σήμερα 11:02

Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη για τον διάλογο της Μαρινέλλας με τον Αντώνη Ρέμο μετά την κατάρρευσή της στη σκηνή

Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη για τον διάλογο της Μαρινέλλας με τον Αντώνη Ρέμο μετά την κατάρρευσή της στη σκηνή

-

Σήμερα Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή "Το Πρωινό" έκανε μια αποκάλυψη για τη Μαρινέλλα.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε τον διάλογο που είχε η σπουδαία ερμηνεύτρια με τον γιατρό της και τον Αντώνη Ρέμο στο ιατρείο του Ηρωδείου, μετά την κατάρρευσή της στη σκηνή.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα, η Μαρινέλλα ζήτησε να βγει να πει ακόμη ένα τραγούδι στο κοινό.

Δείτε επίσης! Μαρινέλλα: Τα λόγια στην κόρη της μέσα από την εντατική

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

 «Ο Αντώνης Ρέμος ήταν συνέχεια στο πλευρό της Μαρινέλλας. Της μίλαγε συνέχεια αυτά τα 45 λεπτά πριν έρθει το ασθενοφόρο. Η Μαρινέλλα ήταν σε μια "νιρβάνα", αλλά είχε επικοινωνία. Και θα σας πω κάτι που πάλι ανατριχιάζω. Ξέρετε ποιο ήταν το μέλημα αυτής της γυναίκας που το έλεγε στον γιατρό και τον Αντώνη; "Τι θα γίνει τώρα με τη συναυλία;", του έλεγε μάλιστα του γιατρού "δεν με αφήνεις να ανέβω, να πω ακόμα ένα κομμάτι;". Αυτό που σας λέω το είπε στον γιατρό, τη "Χαμένη Κυριακή" ήθελε να πει.

Νόμιζε ότι είναι καλά ακόμα. "Να βγω να πω ένα κομμάτι και μετά να αποχωρήσω". Και του Αντώνη του έλεγε "Αντώνη, τι θα γίνει με τη συναυλία; Τι θα κάνουμε τώρα;". Και της έλεγε ο Ρέμος "κορίτσι μου, ησύχασε, θα τα κανονίσω όλα εγώ, θα γίνεις καλά και σε μερικές εβδομάδες, πριν χειμωνιάσει, θα επαναλάβουμε τη συναυλία". Αυτοί είναι οι συγκλονιστικοί διάλογοι, για να καταλάβετε το μεγαλείο της γυναίκας», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)