Celebrity

Σήμερα 10:01

Κατερίνα Καινούργιου: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή - "Τον ξέρω πολλά χρόνια. Εκείνος έκανε το πρώτο βήμα"

Κατερίνα Καινούργιου: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή - "Τον ξέρω πολλά χρόνια. Εκείνος έκανε το πρώτο βήμα"

-

Στην εκπομπή "Happy Day" και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Η Κατερίνα Καινούργιου, μάλιστα, αποκάλυψε ότι με τον αγαπημένο της γνωρίζονταν αρκετά χρόνια πριν αναπτυχθεί το ειδύλλιο μεταξύ τους.

Δείτε επίσης! Κατερίνα Καινούργιου: Το on air τηλεφώνημα από τον σύντροφό της - "Μα είναι δυνατόν, δεν με βλέπει ποτέ;"

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

«Θέλω να πω ένα αστείο περιστατικό. Είμαι τις πρώτες μέρες σε σχέση με τον Παναγιώτη, καθόμαστε με τη Σταματίνα, είναι εκεί η Τσιμτσιλή και η Μαίρη Παλιαλέξη, και ξαφνικά έρχεται ο Παναγιώτης. Θέλω να δείξω ότι έχω φαν κλαμπ και περνάει μια κυρία και λέει: "Δεν το πιστεύω, Σταματίνα". Ούτε που με χαιρέτησε η κυρία.

Είμαστε κοντά πέντε μήνες μαζί, τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Συμβαίνει καμιά φορά αυτό το “κλικ”. Τα πράγματα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις. Ο Παναγιώτης έκανε το πρώτο βήμα. Του άρεσα πάντα. Ήμασταν και οι δύο σε σχέση παλιά, αλλά ήταν διακριτικό το αν γινόταν ένα φλερτ και ένα κομπλιμέντο.

Είμαι πάρα πολύ χαλαρή. Είναι η πρώτη φορά που νιώθω πολύ χαλαρή. Δεν είχα την ανάγκη να κρύψω ούτε να δημοσιοποιήσω κάτι. Ούτε κρύβομαι, ούτε θέλω να το φωνάξω. Θέλω σίγουρα να διασφαλίσω προσωπικές στιγμές. Υπάρχουν στιγμές που θέλω να κρατήσω για εμένα και την οικογένειά μου. Με τα χιουμοριστικά σχόλια που μου κάνουν γελάω. Δεν έχω πρόβλημα.

Δεν ενδιαφέρει του Παναγιώτη η δημοσιότητα. Είναι πολύ όμορφο αυτό. Το έχω βιώσει στο παρελθόν να με προσεγγίσει κάποιος ερωτικά γιατί θέλει κάτι άλλο από εμένα. Νιώθω ότι με τον Παναγιώτη όλα κυλούν φυσιολογικά. Αυτός έχει τη δική του δουλειά, εγώ έχω τη δική μου δουλειά μετά κλείνει η πόρτα και είναι διαφορετικά τα πράγματα. Θα ήθελα πολύ να κάνω οικογένεια, όμως δεν είναι εύκολο. Για εμένα οικογένεια είναι η απόκτηση ενός παιδιού. Πράγμα που θέλει προσπάθεια και είναι τυχερά», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)