Celebrity

26 Σεπτεμβρίου 2024 15:06

Γιάννης Αϊβάζης: Απαντά στο ενδεχόμενο να προχωρήσει την προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό από τη Μαρία Κορινθίου

Γιάννης Αϊβάζης: Απαντά στο ενδεχόμενο να προχωρήσει την προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό από τη Μαρία Κορινθίου

-

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε ο Γιάννης Αϊβάζης. Ο ηθοποιός μίλησε για τον χωρισμό του από την Μαρία Κορινθίου, ενώ απάντησε στο ενδεχόμενο να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή.  

Διαβάστε επίσης! Η Μαρία Κορινθίου για το διαζύγιό της: "Δεν σηκώνω κουβέντα για τον Γιάννη"

«Δεν παραδεχθήκαμε τίποτα, με την άποψη ότι βγήκε ένα δημοσίευμα και δεν διαψεύστηκε. Γιατί να ασχοληθείς με ένα δημοσίευμα το οποίο είναι αλήθεια; Τι περίμενες; Ότι θα βγει η Μαρία να παραδεχθεί δημόσια ότι χωρίσαμε; Δεν υπάρχει λόγος. Γιατί θα πρέπει να πλακώνεσαι στο ξύλο; Δεν καταλαβαίνω. Εμείς είμαστε άνθρωποι που συζητάμε μεταξύ μας. Δόξα τω Θεώ, όλα αυτά τα 17 χρόνια που μεγαλώσαμε, συζητώντας τα πάντα, καταλαβαίνοντας ο ένας τον άλλον και παίρνοντας πάντα αποφάσεις οι οποίες θα είναι καλές ο ένας για τον άλλο.

Μπαίνεις σε πολύ εσωτερικά και ιδιωτικά πράγματα και δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό. Όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι, χωρίζουν. Δεν χωρίζουν μόνο στα λόγια, χωρίζουν και στα χαρτιά προφανώς. Μέχρι να φτάσουμε εκεί έχει πάρα πολύ. Το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή είναι να μεγαλώνει σωστά η κόρη μας και από εκεί και πέρα ό,τι είναι να γίνει θα γίνει», είπε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή, απάντησε: «Προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει. Οι προτεραιότητές μου είναι άλλες».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)