FLife

Χθες 14:26

Η Βίκος Cola δρόσισε τους επισκέπτες του ΤHE Flame Festival 2024, του πιο hot festival γεύσης

Η Βίκος Cola δρόσισε τους επισκέπτες του ΤHE Flame Festival 2024, του πιο hot festival γεύσης

-

Η Βίκος Cola συμμετείχε στο THE Flame Festival και έγινε το κύμα δροσιάς που απογείωσε το απολαυστικό διήμερο που περιείχε αλμυρές & γλυκές γεύσεις, μουσική, χορό και πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες για τους επισκέπτες.

Η Βίκος Cola στηρίζει το THE Flame Festival 2024 στην πρώτη του διοργάνωση

Το πιο λαχταριστό φεστιβάλ γεύσης έκανε πρεμιέρα στις 12-15 Σεπτεμβρίου 2024 στο Παλαιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ και φιλοξένησε χιλιάδες επισκέπτες που ήθελαν να δοκιμάσουν ξεχωριστά πιάτα απ’ όλο τον κόσμο. Η Βίκος Cola, ως Gold Sponsor,  συνόδευσε ιδανικά κάθε γλυκιά και αλμυρή επιλογή των επισκεπτών με την αυθεντική της γεύση, ενώ με διασκεδαστικές δραστηριότητες χάρισε αξέχαστες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους λάτρεις του street food.

Το περίπτερο της Βίκος Cola ήταν η έκπληξη του THE Flame Festival 2024

Όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν στο Παλαιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ και στο περίπτερο της Βίκος Cola, έγιναν μέρος μιας μεγάλης γιορτής η οποία θα τους μείνει αξέχαστη, όχι μόνο επειδή ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή αλλά και επειδή υπήρχε Photobooth το οποίο μπορούσαν να επισκεφτούν με τους αγαπημένους τους και να βγάλουν χαρούμενες λήψεις με φόντο την αγαπημένη τους Βίκος Cola. Οι εκπλήξεις όμως, δεν τελείωσαν εκεί, καθώς οι επισκέπτες του περιπτέρου της Βίκος Cola, μπορούσαν να ποζάρουν και έπειτα να πάρουν μαζί τους ένα περίτεχνο σκίτσο με  το πορτραίτο τους σχεδιασμένο σε χαρτί, από έναν ταλαντούχο καλλιτέχνη που βρισκόταν εκεί για αυτόν τον σκοπό. Ανάμεσα στους επισκέπτες που τίμησαν με την παρουσία τους το περίπτερο της Βίκος Cola, ήταν σημαντικά πρόσωπα της ελληνικής σκηνής και επικαιρότητας που είναι φίλοι και υποστηρικτές του απολαυστικού αναψυκτικού με την αξεπέραστη και δροσιστική γεύση. Μερικοί από αυτούς ήταν: Ο ταλαντούχος κωμικός Φάνης Λαμπρόπουλος, οι επιχειρηματίες Γιώργος Κόρομι και Γιάννης Καγιούλης, ο τραγουδιστής Γιάννης Λάφης, οι παραθλήτριες Γεωργία Καλτσή & Έφη Γκουλή και οι αθλητές Γρηγόρης Σουβατζόγλου, Βύρωνας Κοκκαλάνης & Πάνος Τριβιζάς.

Βίκος Cola

Η μοναδική γεύση της Βίκος Cola δίπλα στους επισκέπτες του THE Flame Festival 2024

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ δεν είχαν παρά να αναζητήσουν το αγαπημένο τους αναψυκτικό στα bars του χώρου για να τους χαρίσει δροσιά και να τους ανανεώσει με τη φρεσκάδα του. Με όποια γευστική εμπειρία και αν επέλεξαν να συνοδεύσουν την επίσκεψή τους στο φεστιβάλ, η Βίκος Cola ήταν δίπλα τους. Το ΤHE Flame Festival, στην 1η χρονιά διοργάνωσης του, έφερε τους foodies κοντά σε μια ποικιλία γεύσεων από όλο τον κόσμο. Τα περισσότερα από 20 food kiosks είχαν τεράστια ποικιλία και φιλοξένησαν από ελληνικές γεύσεις στα κάρβουνα, χοιρινές μπριζόλες σε σάντουιτς & τυλιχτά σουβλάκια μέχρι bao bans και κινέζικες σάλτσες που ταξίδεψαν τους λάτρεις του φαγητού σε άλλους πολιτισμούς. Η Βίκος Cola αποτέλεσε για ακόμα μία φορά τη μόνη επιλογή για να συνοδεύσει το προσωπικό γαστρονομικό ταξίδι του κάθε επισκέπτη. Είτε κάποιος ήταν φαν του αλμυρού, είτε του γλυκού, είτε του αρέσει να απολαμβάνει spicy γεύσεις και να ανακαλύπτει νέες εμπειρίες μέσα από το φαγητό, είτε θέλει απλά να ικανοποιήσει την πείνα του, η Βίκος Cola ήταν εκεί για να πλαισιώσει αυτές τις στιγμές γεμάτες απόλαυση. 

Βίκος Cola

Δίψα για THE Flame Festival; Δίψα για Βίκος Cola!


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)