Celebrity

Χθες 10:13

Ερωτευμένος ο Αριστομένης Γιαννόπουλος: Αυτή είναι η 24χρονη σύντροφός του

Ερωτευμένος ο Αριστομένης Γιαννόπουλος: Αυτή είναι η 24χρονη σύντροφός του

-

Νέος έρωτας για τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, ο οποίος είναι και πάλι ερωτευμένος. Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν με την προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, διατηρεί πλέον νέα σχέση, ενώ οι δυο τους πέρασαν μαζί ένα υπέροχο καλοκαίρι.

Η κάμερα του Happy Day και η δημοσιογράφος, Χριστιάνα Κοχλατζή εντόπισαν τον ο Αριστομένη Γιαννόπουλο με τη νέα του σύντροφο, η οποία ονομάζεται Ειρήνη, είναι 24 ετών και είναι γενική ιατρός.

Το ζευγάρι αποκάλυψε μάλιστα πως είναι μαζί γύρω στους 3 μήνες, αλλά οι δυο τους γνωρίζονται πάνω από 3 χρόνια, καθώς συνεργάζονταν επαγγελματικά.

"Για να γράφουν ότι έχουμε σχέση, έτσι θα είναι. Η Ειρήνη είναι συνάδελφος, συνεργαζόμαστε χρόνια πριν και ήρθαμε περισσότερο κοντά το καλοκαίρι. Περάσαμε ωραία, κάναμε διακοπές μαζί στην Τήνο, στους Παξούς" είπε αρχικά ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Με τη σειρά της, η σύντροφός του, ανέφερε: "Εγώ έχω επιλέξει τη γενική ιατρική και τώρα κάνω την ειδικότητά μου στο Ασκληπιείο Βούλας. Γνωριζόμαστε καιρό, κάπου τρία χρόνια. Είμαι 24 ετών".

"Είναι εκκολαπτόμενη ακόμα, είναι σε μικρή ηλικία. Όταν εκκολαφθεί σιγά-σιγά, θα τα μάθει όλα και τα αισθητικά. Θα το πάμε πιο επαγγελματικά, είναι καλό να μπαίνουν νέα παιδιά στον χώρο. Είμαστε σε σχέση περίπου ένα τρίμηνο, έχουμε καμιά 20άρα χρόνια διαφορά" ανέφερε κλείνοντας ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)