Celebrity

Χθες 09:14

Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: "Το αιμορραγικό είναι το πιο βαρύ εγκεφαλικό, γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη επιμονή"

Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: "Το αιμορραγικό είναι το πιο βαρύ εγκεφαλικό, γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη επιμονή"

-

Η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε ζωντανά στο Happy Day και ενημέρωσε τους τηλεθεατές σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, η οποία κατέρρευσε κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Ηρώδειο, με το ιατρικό ανακοινωθέν να αναφέρει βαρύ αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

"Κανένας δε μπορεί να σας πει αυτή τη στιγμή την εξέλιξη αν δεν περάσουν δύο με τρία 24ωρα. Τα αιμορραγικά εγκεφαλικά είναι τα πιο δύσκολα εγκεφαλικά. Τα ισχαιμικά εγκεφαλικά είναι ευκολότερα και μπορούμε πιο γρήγορα να δούμε την εξέλιξή τους. Το αιμορραγικό είναι το πιο βαρύ εγκεφαλικό, γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη επιμονή, υπομονή και με συνεχή έλεγχο να δούμε πώς εξελίσσεται η κατάσταση.

Η εγκεφαλική αιμορραγία έχει ένα πολύ βασικό σύμπτωμα: έντονη κεφαλαλγία, την οποία όπως αναφέρουν όλοι είχε πριν βγει στη σκηνή. Αυτό είναι το πρώτο σύμπτωμα της εγκεφαλικής αιμορραγίας.

Η αντιμετώπιση ήταν ταχύτατη. Ας ευχηθούμε όλοι να πάει καλά. Πλέον είναι θέμα οργανισμού. Είναι ένας αρκετά δυνατός οργανισμός. Κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα, αν δεν περάσουν δύο με τρία 24ωρα.

Εννοείται ότι παίζει αρνητικό ρόλο το στρες και η ηλικία. Ήταν πάντα τελειομανής, το ξέρουμε όλοι. Δεν έπρεπε με τέτοιο πονοκέφαλο να βγει στη σκηνή και να συνεχίσει στην ίδια ένταση" τόνισε η Ματίνα Παγώνη για τη σπουδαία ερμηνεύτρια.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)