Celebrity

Χθες 08:30

Αντώνης Ρέμος: Η πρώτη δήλωση μετά την κατάρρευση της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο - Η στιγμή που αποχωρεί αναστατωμένος

Αντώνης Ρέμος: Η πρώτη δήλωση μετά την κατάρρευση της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο - Η στιγμή που αποχωρεί αναστατωμένος

-

Η Μαρινέλλα κατέρρευσε το βράδυ της Τετάρτης (25/09) κατά τη διάρκεια της συναυλία της στο Ηρώδειο και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Υγεία όπου και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία.

Σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν που εξεδόθη κατά τη διάρκεια της νύχτας, η Μαρινέλλα υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ.

Σοκαρισμένος από όσα συνέβησαν ήταν και ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος θα συμμετείχε στην εν λόγω συναυλία.

Στα πλάνα που εξασφάλισε το Happy Day, αμέσως μετά τη μεταφορά της Μαρινέλλας στο νοσοκομείο, βλέπουμε τον τραγουδιστή να αποχωρεί από το Ηρώδειο, ενώ ο ίδιος αρκέστηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων: "Όλα καλά παιδιά. Θα δούμε. Θα περιμένουμε το ιατρικό ανακοινωθέν και θα δούμε πως θα είναι η κατάσταση".

Θυμίζουμε πως το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο Υγεία για τη Μαρινέλλα αναφέρει: "Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη. Ο θεράπων ιατρός Ηλίας Κ. Πολιτάκης".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)