Celebrity

Χθες 08:07

Γιώργος Παπαδάκης για Μαρινέλλα: "Πριν αρχίσει η συναυλία είχε έντονο, πολύ δυνατό πονοκέφαλο"

Γιώργος Παπαδάκης για Μαρινέλλα: "Πριν αρχίσει η συναυλία είχε έντονο, πολύ δυνατό πονοκέφαλο"

-

Η Μαρινέλλα σόκαρε το πανελλήνιο όταν το βράδυ της Τετάρτης (25/09) κατέρρευσε επί σκηνής στο Ηρώδειο την ώρα της συναυλίας της.

Η 86χρονη τραγουδίστρια λιποθύμησε, τη στιγμή που ερμήνευε το τραγούδι “Εγώ κι Εσύ (Τα λόγια είναι περιττά)”, και πιο συγκεκριμένα τον στίχο «Θεέ μου μας έμαθες εσύ πόσο πολύ να αγαπάμε» .

Η Μαρινέλλα διακομίστηκε σε γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο, με συμπτώματα εγκεφαλικού, ενώ προηγουμένως είχε δεχθεί τις πρώτες βοήθειες στο καμαρίνι της.

Από νωρίς το πρωί, όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές ασχολούνται με τη συγκεκριμένη είδηση, με παρουσιαστές και δημοσιογράφους να στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης στη Μαρινέλλα. Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Παπαδάκης με τους συνεργάτες του στο "Καλημέρα Ελλάδα".

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ανέφερε στον αέρα του "Καλημέρα Ελλάδα": "Χθες είχαμε τη μεγάλη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο. Δεν θα σας δείξουμε το βίντεο. Η συγκίνηση είναι πάρα πολύ μεγάλη κι όλοι ευχόμαστε να τα πάει καλά, να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Όλες τις τελευταίες ημέρες είχε καταπονηθεί από τις πρόβες και πριν αρχίσει η συναυλία είχε έντονο, πολύ δυνατό πονοκέφαλο. Ο προάγγελος του εγκεφαλικού επεισοδίου".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)