Celebrity

25 Σεπτεμβρίου 2024 13:44

Δημήτρης Σταρόβας: "Σήμερα ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου σκηνικά - Έχω επανέλθει κατά 90%"

Δημήτρης Σταρόβας: "Σήμερα ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου σκηνικά - Έχω επανέλθει κατά 90%"

-

Με αφορμή τη συμπλήρωση 33 χρόνων από την ίδρυσή τους, οι "Άγαμοι Θύται" και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 24 Σεπτμεμβρίου.

Στην παράσταση συμμετείχε και ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος μετά το τέλος μίλησε στο "Πρωινό" για την πορεία της υγείας του.

"Σήμερα ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου σκηνικά. Είχα να νιώσω έτσι από πιτσιρικάς που είχα το άγχος της απειρίας. Γιατί πιστεύω ότι αν θες να είσαι καλός σε αυτή τη δουλειά, πρέπει να το πιστεύεις κιόλας ότι είσαι καλός.

Προσπαθώ να επανέλθω. Με την κιθάρα είμαι εντάξει, αλλά με δυσκολεύει ο λόγος. Είχα κι έχω πρόβλημα συγχρονισμού κιθάρας με λόγο. Έχω επανέλθει κατά 90%. Η πρόοδος στην κιθάρα είναι πολλαπλάσια του λόγου. Είχα λίγο άγχος σήμερα, αλλά είναι στον χαρακτήρα μου, στην πιο άσχημη κατάσταση, πάντα να βλέπω κάτι θετικό. Αυτό ψάχνω.

Ο άνθρωπος έχει δυνάμεις που ούτε φαντάζεται. Αυτό διαπιστώνω τώρα. Ήξερα ότι ο κόσμος με αγαπάει και το εισπράττω καθημερινά στο δρόμο, στα μαγαζιά. Πάω να πάρω έναν καφέ ή στο σούπερ μάρκετ και ανεξαρτήτως ηλικίας μού λένε “σιδερένιος, σε αγαπάμε", εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)