Celebrity

25 Σεπτεμβρίου 2024 13:15

Απόστολος Λύτρας: "Με την πρώην σύζυγό μου θα πρέπει και πιστεύω ότι θα αποκατασταθεί η σχέση μας"

Απόστολος Λύτρας: "Με την πρώην σύζυγό μου θα πρέπει και πιστεύω ότι θα αποκατασταθεί η σχέση μας"

-

Ζωντανά στο "Πρωινό" από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης μίλησε την Τετάρτη ο Απόστολος Λύτρας. Ο γνωστός ποινικολόγος ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για τη διαμάχη με την Σοφία Πολυζωγοπούλου, ενώ τόνισε πως προσπαθεί μέσω της εργασιοθεραπείας να ξεπεράσει όλα αυτά που έχουν συμβεί.

"Δεν νομίζω ότι υπάρχει πλέον κάτι που χρειάζεται να απαντήσω για τα προσωπικά μου, δεν θα το ήθελα. Βλέπεις ότι αποφεύγω να μιλήσω. Είναι κάτι το οποίο πέρασε, προσπαθούμε να υπάρχει εξομάλυνση των σχέσεών μας με την πρώην σύζυγό μου. Και μέσω της εργασιοθεραπείας προσπαθώ κι εγώ να ξεπεράσω όλα αυτά που έχουν συμβεί.

Είπα από την πρώτη στιγμή ότι θα αναζητήσω τους λόγους για τους οποίους δυστυχώς έφτασα σε αυτό το σημείο. Η θεραπεία η επίσημη, βάσει από το κέντρο που ορίζει το βούλευμα, όχι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη.

Και με την πρώην σύζυγό μου θα πρέπει και πιστεύω ότι θα αποκατασταθεί η σχέση μας και ο λόγος είναι διότι υπάρχουν παιδιά στη μέση. Και κάνουμε και οι δύο κάθε δυνατή προσπάθεια να εξομαλυνθεί αυτή η “αντιδικία”. Δε θα ήθελα να αναφερθώ καθόλου στο θέμα του παιδιού. Πάρα πολλά πράγματα που έχουν ακουστεί δεν είναι ακριβώς έτσι και δε μιλάω για το περιστατικό με την πρώην σύζυγό μου. Μιλάω για το παιδί. Δεν αφορά κανέναν" τόνισε ο Απόστολος Λύτρας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)