Celebrity

25 Σεπτεμβρίου 2024 12:15

Η Ιωάννα Μάνδρου ξεκαθαρίζει για την Άννα Κανδύλη: "Θέλω να απαντήσω, επουδενί δεν ήθελα να φύγει από το Mega"

Η Ιωάννα Μάνδρου ξεκαθαρίζει για την Άννα Κανδύλη: "Θέλω να απαντήσω, επουδενί δεν ήθελα να φύγει από το Mega"

-

Η Άννα Κανδύλη ανακοίνωσε την Τρίτη (24/09) την αποχώρησή της από το Mega, με την κίνησή της να ξαφνιάζει τους πάντες, καθώς η δικαστική συντάκτρια ήταν από την αρχή του καναλιού, όταν αυτό πέρασε στην ιδιοκτησία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η Άννα Κανδύλη υπέβαλε την παραίτησή της σχεδόν ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της Alter Ego Media ότι η επίσης δικαστική συντάκτρια Ιωάννα Μάνδρου εντάσσεται στο δυναμικό του Mega.

Η Ιωάννα Μάνδρου μάλιστα βρέθηκε την Τετάρτη στο πλατό της εκπομπής "Buongiorno" και θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να διαψεύσει οποιαδήποτε ανάμειξή της στην παραίτηση της Ιωάννας Μάνδρου.

"Θέλω να απαντήσω. Εκτιμώ πάρα πολύ τη συνάδελφο με την οποία βρισκόμαστε στα δικαστήρια τα τελευταία 15-20 χρόνια. Επουδενί δεν ήθελα να φύγει από το Mega, ήταν μία δική της απόφαση. Εγώ δεν ενεπλάκην σε αυτή της την απόφαση.

Με στεναχώρησε πάρα πολύ το γεγονός ότι αποχώρησε. Της εύχομαι τα καλύτερα για ό,τι κάνει και σε κάθε περίπτωση, αν έμενε, θα είχαμε μία άριστη συνεργασία, όπως έχω πάντα τα τελευταία 20 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση και τα 40 που είμαι στη δημοσιογραφία.

Βέβαια, η προσωπική απόφαση ενός συναδέλφου είναι σεβαστή, όπως και η αποδοχή της από την εταιρεία. Εγώ προσωπικά αισθάνθηκα πολύ δυσάρεστα. Είναι δύσκολη η θέση μου, όχι γιατί είχα κάποια ανάμειξη σε αυτό. Απολύτως καμία. Αλλά ανθρώπινα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν μίλησα ακόμη μαζί της, γιατί χθες ανακοινώθηκε η μεταγραφή μου, αλλά θα το κάνω σήμερα. Δεν μίλησα με κανέναν συνάδελφο" εξήγησε η Ιωάννα Μάνδρου.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)