Celebrity

25 Σεπτεμβρίου 2024 11:15

Ο Απόστολος Γκλέτσος απαντά στον Αλέξη Κούγια: "Επειδή είναι βαρύνουσα η γνώμη του..."

Ο Απόστολος Γκλέτσος απαντά στον Αλέξη Κούγια: "Επειδή είναι βαρύνουσα η γνώμη του..."

-

Για όλους και για όλα μίλησε ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξη που έδωσε την Τρίτη (24/09) στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1.

Ο γνωστός ποινικολόγος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Απόστολο Γκλέτσο που σκοπεύει να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

"Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει κάνει πολύ περισσότερα στη ζωή του απ’ ότι θα μπορούσε να κάνει. Έφτασε στο ταβάνι του όταν έγινε Δήμαρχος Στυλίδας. Δεν είναι το πρόσωπο που μπορεί να οδηγήσει ένα κόμμα στην εξουσία" είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Λίγες ώρες μετά, η εκπομπή "Buongiorno" εντόπισε τον Απόστολο Γκλέτσο και εκέινος έδωσε τη δική του απάντηση στον Αλέξη Κούγια.

"Είναι η γνώμη του, η οποία είναι σεβαστή απολύτως. Επειδή είναι βαρύνουσα η γνώμη του, θα τον καλούσα να έρθει να ψηφίσει στον ΣΥΡΙΖΑ και να διαλέξει τον άνθρωπο που αυτός πιστεύει πως είναι ο κατάλληλος για την αντιπολίτευση. Προς το παρόν αντιπολίτευση, μετά κυβέρνηση.

Με ευχαριστεί που ο Αλέξης Κούγιας ξέρει την ιστορία μου τόσο καλά και τον ευχαριστώ. Δικαιούται να έχει γνώμη. Εγώ δεν ξέρω την ιστορία του Αλέξη Κούγια. Άμα τον δω θα του μιλήσω και μάλιστα με πολλή αγάπη και με πολύ σεβασμό" απάντησε ο Απόστολος Γκλέτσος.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)