Celebrity

25 Σεπτεμβρίου 2024 10:44

Για πρώτη φορά η πεθερά του Γιώργου Πατούλη απαντά: "Έχουν ακουστεί ανακρίβειες, που με έχουν στεναχωρήσει"

Για πρώτη φορά η πεθερά του Γιώργου Πατούλη απαντά: "Έχουν ακουστεί ανακρίβειες, που με έχουν στεναχωρήσει"

-

Την Ευδοξία Κοσμίδου, πεθερά του Γιώργου Πατούλη και μητέρα της Νάνσυς Κοιλού συνάντησε η κάμερα της εκπομπής "Buongiorno" και η δημοσιογράφος, Χριστίνα Βουδούρη.

Η ίδια ρωτήθηκε για πρώτη φορά σχετικά με τη δημοσιότητα που έχει λάβει η σχέση της κόρης της με τον Γιώργο Πατούλη.

Εμφανώς ενοχλημένη από το κυνήγι των δημοσιογράφων, η Ευδοξία Κοσμίδου τόνισε πως έχει φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να βγει από το σπίτι, ενώ πράγματα που έχουν ακουστεί την έχουν στεναχωρήσει.

"Είμαι χαρούμενη. Με ενοχλεί πάρα πολύ η δημοσιότητα που έχει πάρει η εγκυμοσύνη της κόρης μου" αρκέστηκε να πει η μητέρα της Νάνσυς Κοιλού, η οποία αρνήθηκε να σχολιάσει δηλώσεις της Μαρίνας Σταυράκη.

Σε δηλώσεις της που προβλήθηκαν σε κάρτα, η Ευδοξία Κοσμίδου τόνισε: "Θέλω την ησυχία μου, δε με ενδιαφέρει καμία δημοσιότητα. Τον τελευταίο καιρό αισθάνομαι μία πίεση από τους δημοσιογράφους και αυτό που επιθυμώ είναι να με αφήσουν ήσυχη. Έχω φτάσει στο σημείο να μην μπορώ να βγω από το σπίτι μου για να πάω στη δουλειά μου. Έχουν ακουστεί διάφορες ανακρίβειες για εμένα και την οικογένειά μου και με έχουν στεναχωρήσει. Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που δέχτηκα να μιλήσω σε δημοσιογράφο".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)