Celebrity

25 Σεπτεμβρίου 2024 08:56

Γιώργος Λιάγκας: Ζημιές ύψους 50.000 στο σπίτι του - Και η Μαρία Αντωνά παρούσα όταν ξέσπασε η φωτιά

Γιώργος Λιάγκας: Ζημιές ύψους 50.000 στο σπίτι του - Και η Μαρία Αντωνά παρούσα όταν ξέσπασε η φωτιά

-

Δύσκολες στιγμές περνάει από το πρωί της Τρίτης (24/09) ο Γιώργος Λιάγκας, καθώς ξέσπασε φωτιά στο σπίτι του, με τον δημοσιογράφο να αναφέρεται σε όσα συνέβησαν στον "αέρα" της εκπομπής του.

Όπως εξήγησε ο παρουσιαστής, η φωτιά ξεκίνησε από τον ηλεκτρολογικό πίνακα του σπιτιού, μετά από μια έκρηξη, με την Πυροσβεστική να ανταποκρίνεται άμεσα και να φτάνει στο σημείο μέσα σε 8 λεπτά από τη στιγμή που τους κάλεσε.

Ο Γιώργος Λιάγκας περιέγραψε, ακόμη, ότι αν και η φωτιά δεν επεκτάθηκε πολύ, λόγω της μεγάλης θερμότητας που αναπτύχθηκε έλιωσε η οροφή του σπιτιού, με συνέπεια να υποστεί μεγάλη ζημιά.

Το πρωί της Τετάρτης (26/09) συζήτησαν στο Happy Day για το συγκεκριμένο περιστατικό, με τον Νίκο Γεωργιάδη, που βρισκόταν στο πάνελ, να αποκαλύπτει πως στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα βρισκόταν και η Μαρία Αντωνά και ότι οι ζημιές είναι πάνω από 50.000 ευρώ.

"Η ζημιά είναι μεγάλη, εγώ αυτό γνωρίζω. Είναι πάνω από 50.000 ευρώ με μια πρώτη εκτίμηση. Έχουν καεί συσκευές. Απο το κρεβάτι έχει μείνει μόνο ο σκελετός, έχουν λιώσει πολλά πράγματα. Υπάρχει ένα βίντεο που δείχνει την έκταση της ζημιάς.

Υπήρχε και άλλος αυτόπτης μάρτυρας, δεν ήταν μόνος στο σπίτι ο Γιώργος Λιάγκας, ήταν και η Μαρία Αντωνά. Η Μαρία μάλλον κοιμόταν, δεν έχει λόγο να ξυπνήσει τόσο πρωί. Τελικά ο Γιώργος κοιμήθηκε στο υπόγειο, γιατί ούτε στο ισόγειο μπορούσε να κοιμηθεί, παρόλο που η ζημιά έγινε στον όροφο. Η Μαρία σοκαρίστηκε από τη φωτιά. Επειδή βγαίνουν τίτλοι μετά, θέλω να πω ότι η Μαρία έχει και το δικό της σπίτι" είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Γεωργιάδης.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)