Celebrity

25 Σεπτεμβρίου 2024 08:20

Παύλος Σταματόπουλος: Αυτές είναι οι σχέσεις του σήμερα με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Παύλος Σταματόπουλος: Αυτές είναι οι σχέσεις του σήμερα με τον Θοδωρή Μαραντίνη

-

Τον Παύλο Σταματόπουλο συνάντησε το βράδυ της Τρίτης (24/09) σε γνωστό εστιατόριο στη Γλυφάδα η κάμερα του Happy Day. Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ μετά από σχετική ερώτηση, ξεκαθάρισε πως δεν έχει πλέον καθόλου επαφές με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

"Είναι γνωστό πως η άνεση που έχω με τη Σίσσυ είναι δεδομένη, είμαστε οικογένεια, έχουμε τηλεοπτική χημεία. Αυτό είναι δεδομένο, αλλιώς δεν θα δουλεύαμε μαζί. Πρώτα δουλέψαμε και μετά γίναμε φίλοι. Το αρνητικό είναι πως έχουμε τέτοια οικειότητα στον αέρα, που καμιά φορά μπορεί να τσακωθούμε και να μην καταλαβαίνουμε πως υπάρχει κάμερα μπροστά" είπε αρχικά ο Παύλος Σταματόπουλος.

Όταν στη συνέχεια ο Παύλος Σταματόπουλος ρωτήθηκε ποια είναι η σχέση του σήμερα με τον πρώην σύζυγο της Σίσσυς Χρηστίδου, Θοδωρή Μαραντίνη, απάντησε: "Δεν έχω κάποια σχέση, νομίζω είναι γνωστό αυτό. Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη σχέση. Έχουν αλλάξει οι δρόμοι μας. Μετά από τόσα χρόνια έχουν αλλάξει τα πράγματα".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)