FLife

24 Σεπτεμβρίου 2024 18:57

Η Πάολα σε νυχτερινό κέντρο με τον Χρήστο Μενιδιάτη & Special Guest τον Νίνο!

Η Πάολα σε νυχτερινό κέντρο με τον Χρήστο Μενιδιάτη & Special Guest τον Νίνο!

-

Η Πάολα επιστρέφει στην Αθήνα στις 11 Οκτωβρίου έτοιμη να ξεσηκώσει το κοινό της πρωτεύουσας με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα στο ολοκαίνουργιο THEAMA Athens Live Stage!

Η κορυφαία ερμηνεύτρια της γενιάς της με τις αμέτρητες προσωπικές επιτυχίες και το εκρηκτικό ταμπεραμέντο επί σκηνής είναι έτοιμη να δώσει όπως πάντα τον καλύτερό της εαυτό σε έναν εντυπωσιακό και πολυτελή χώρο που ανεβάζει τον πήχη της νυχτερινής διασκέδασης!

Το THEAMA Athens Live Stage αποτελεί κάτι πολύ περισσότερο από ένα ακόμη νυχτερινό κέντρο! Η ασύγκριτη αισθητική του διά χειρός της διακεκριμένης αρχιτέκτονος και interior designer Ιωάννας Μοσχοβάκη, η επιβλητική σκηνή με τους εντυπωσιακούς φωτισμούς και το αρτιότερο σύστημα ήχου σηματοδοτούν μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης!

Δίπλα στην Πάολα ο Χρήστος Μενιδιάτης! Ο καταξιωμένος λαϊκός τραγουδιστής εγγυάται ότι φέτος τον χειμώνα… «χαμός θα γίνει»!

Χρήστος Μενιδιάτης

Special Guest ο Νίνο! Ο πιο ερωτικός τραγουδιστής της γενιάς του με πολλαπλές επιτυχίες στο ενεργητικό του ως ερμηνευτής αλλά και ως δημιουργός ολοκληρώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πιο ανατρεπτικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα της σεζόν!

Νίνο

Η Πάολα υπό την αισθητική ματιά του κορυφαίου art director Κωνσταντίνου Ρήγου σας προσκαλεί… Βόρεια για Αξέχαστες Νύχτες Γεμάτες THEAMA!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΠΡΕΜΙΕΡΑ 11/10

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο

THEAMA Athens Live Stage

Σίνα 7, Μαρούσι

Τηλ. Επικοινωνίας / Κρατήσεων: 2106109623, 6973323633

www.theamaathens.gr

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)