Celebrity

24 Σεπτεμβρίου 2024 19:20

Η Μαρία Κορινθίου για το διαζύγιό της: "Δεν σηκώνω κουβέντα για τον Γιάννη"

Η Μαρία Κορινθίου για το διαζύγιό της: "Δεν σηκώνω κουβέντα για τον Γιάννη"

-

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» έκανε η Μαρία Κορινθίου και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη.

Η ηθοποιός είπε πως δεν θέλει να τοποθετηθεί για περαιτέρω για το θέμα, ενώ τόνισε πως ο πρώην σύζυγός της είναι για αυτή οικογένεια.

Διαβάστε επίσης! Μαρία Κορινθίου: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη - "Πήρε μια άλλη μορφή η σχέση μας. Δεν έχουν υπάρξει τρίτα άτομα"

«Είμαι καλά. Είμαστε καλά. Ουσιαστικά ό,τι είπα και στην εκπομπή στη Σίσσυ. Δεν θα επεκταθώ πολύ περισσότερο γιατί νομίζω ότι τα έχω πει όλα και δεν έχω να πω κάτι παραπάνω σε αυτό το κομμάτι. Το μόνο ότι δεν σηκώνω κουβέντα για τον Γιάννη. Η οικογένεια κι όλα καλά.

Η βαθιά και ουσιαστική αγάπη όποια μορφή και να έχει και σε οποιαδήποτε σχέση δεν φεύγει. Δεν αλλάζει τίποτα.  Με τον Γιάννη είμαστε μαζί σε όλη αυτή διαδικασία της διαχείρισης αυτής της κατάστασης. Τώρα που είμαστε εδώ μαζί και μιλάμε, έχει υπάρξει συνεννόηση και επικοινωνία με τον Γιάννη για το πως θα διαχειριστούμε μαζί», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Κορινθίου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)