Celebrity

24 Σεπτεμβρίου 2024 17:09

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Οι τηλεοπτικές προτάσεις που δέχθηκε και η αποκάλυψη για το "Buongiorno"

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Οι τηλεοπτικές προτάσεις που δέχθηκε και η αποκάλυψη για το "Buongiorno"

-

Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τη Νάνσυ Παραδεισάνου μίλησε η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχθηκε, ενώ τόνισε πως δεν της λείπε να είναι σε κάποιο πάνελ.

Διαβάστε επίσης! Buongiorno: Η Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα στο Mega - "Ξαναλέω καλημέρα από το κανάλι που πρωτοξεκίνησα στο πρωινό"

«Όταν τελείωσε το MEGA Καλημέρα, δεν έκανα κουβέντα με τον σταθμό αλλά με πήραν από άλλους σταθμούς να κάνω αυτό που ήδη έκανα, lifestyle και τα λοιπά. Εγώ σκέφτηκα όμως κάποια πράγματα όλο το διάστημα που καθόμουν και αποφάσισα ότι ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Θέλω να κάνω το πάθος μου για τη μαγειρική επάγγελμα, είτε μόνη μου είτε ιδανικά σε κάποια εκπομπή. Μου το πρότειναν αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα ακριβώς, ήταν μία άλλη διαδικασία…

Είχα πολλές προτάσεις και χαίρομαι. Με προσέγγισε το Mega. Είδα τη Φαίη το καλοκαίρι και της είπα ότι λένε Buongiorno την εκπομπή και εγώ λείπω είναι φοβερό. Νιώθω ότι κουράστηκα με το πάνελ, ότι δεν έχω κάτι άλλο πάνω σε αυτό να δώσω. Πρέπει να έχεις και μία συγκεκριμένη ενέργεια που σε μένα έχει εξαντληθεί. Δεν ζηλεύω που βλέπω το Buongiorno και δεν είμαι εκεί», είπε μεταξύ άλλων η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)