Celebrity

24 Σεπτεμβρίου 2024 19:00

Εβελίνα Παπούλια: "Η κόρη μου δεν το θυμάται αλλά εγώ όφειλα να ζητήσω συγγνώμη"

Εβελίνα Παπούλια: "Η κόρη μου δεν το θυμάται αλλά εγώ όφειλα να ζητήσω συγγνώμη"

-

Η Εβελίνα Παπούλια παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη" και στον Άρη Καβατζίκη.

Μέσα σε όλα η ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάντο αλλά και την κόρη τους, Αφροδίτη Λιάντου.

«Χάρηκα πολύ που συνεργάστηκα και με τον Γιώργο Λιάντο, που ήταν πρώην σύζυγός μου, γιατί συστηθήκαμε και ως συνάδελφοι, καθώς δεν είχαμε δουλέψει ποτέ μαζί. Η συνθήκη της συνάντησης μας με τον Γιώργο Λιάντο ήταν τέλεια, δεν ήταν καθόλου δύσκολο γιατί με τον Γιώργο είμαστε και φίλοι. Ήταν ιδέα του Ντένη Ηλιάδη, γιατί όταν πέρασα εγώ μια οντισιόν πρότεινε να περάσει και ο Γιώργος, με ρώτησε αν έχω πρόβλημα και του είπα “φυσικά και όχι”. Σε πιο ιδιόμορφα πράγματα νομίζω πως χρειάζονται οι οντισιόν για να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι, σε άλλα πράγματα που έχεις δώσει τις εξετάσεις σου μπορεί να φαντάζει και προσβλητικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια.

Δείτε επίσης - Εβελίνα Παπούλια: Με την κόρη της, τον πρώην σύζυγό της & τον σύντροφό της σε πρεμιέρα (Φωτογραφίες)

Στη συνέχεια, η Εβελίνα Παπούλια για τη σχέση της με τον κόρη της την Αφροδίτη Λιάντου είπε: «Έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να κάνει λάθος με το παιδί, της έχω ζητήσει και συγγνώμη. Η Αφροδίτη δεν το θυμάται αλλά εγώ όφειλα να ζητήσω. Έκανα λάθος σε κάποιες αντιδράσεις μου, συνήθως όταν είμαι κουρασμένη δεν έχω σωστό φίλτρο. Οπότε υπήρχαν περίοδοι που ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη και θα μπορούσα να διαχειριστώ τα πράγματα τελείως διαφορετικά. Έχει η καθεμία τη ζωή της, το σπίτι της, είμαστε στα τηλέφωνα, βρισκόμαστε, έχουμε τους κωδικές μας. Συνεχίζω να είμαι η μαμά αλλά ταυτόχρονα είμαι πλέον και πολύ περισσότερο φίλη. Όποτε επιλέγει να είμαι η μαμά της, είμαι η μαμά».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Εβελίνα Παπούλια:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)