Media

24 Σεπτεμβρίου 2024 14:35

Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ: Πότε θα δούμε τη μαγική βραδιά με την Αναστασία & τον Μιχάλη Ρακιντζή στον ΑΝΤ1;

Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ: Πότε θα δούμε τη μαγική βραδιά με την Αναστασία & τον Μιχάλη Ρακιντζή στον ΑΝΤ1;

-

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 00:15 στον ΑΝΤ1, το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας, Αναστασία, θα μας χαρίσει ένα live γεμάτο μουσική και χορό και λέγοντάς μας το δικό της ξεχωριστό «Allo» παρέα με τον Μιχάλη Ρακιντζή!

Ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 πραγματοποίησε το 13ο exclusive live event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ», που σήμανε την έναρξη της φετινής σεζόν, στη βραβευμένη αίθουσα Vmax Sphera των Village Cinemas στο The Mall Athens, με παρουσιάστρια τη ραδιοφωνική παραγωγό Γιώτα Τσιμπρικίδου.

Η αγαπημένη Αναστασία δίνει τον «ΡΥΘΜΟ» και να μας βάζει με τον καλύτερο μουσικό τρόπο σε «back to school» διάθεση, ερμηνεύοντας προσωπικές επιτυχίες όπως το «Μυστικό», «Αμαρτίες», «Ακρόπολη» και «Λίγο Λίγο» ενώ, μέσω συζητήσεων και παιχνιδιών, μοιράζεται με το κοινό στιγμές από τη ζωή αλλά και την πορεία της στην μουσική. 

Καλεσμένος της Αναστασίας σε αυτό το live ήταν ο μοναδικός Μιχάλης Ρακιντζής. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, συνθέτης και δημιουργός, αφού τραγούδησε με το δικό του μοναδικό τρόπο “S.A.G.A.P.O”, ένωσε τη φωνή του με της Αναστασίας, ερμηνεύοντας παρέα διαχρονικές επιτυχίες του, όπως το «Δικός σου για πάντα», και χειροκροτήθηκαν από τους ακροατές του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 για τις ερμηνείες και τον μαγικό συνδυασμό δυο διαφορετικών μουσικών ειδών!

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 00:15 στον ΑΝΤ1, ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 μάς προσκαλεί σε μια ξεχωριστή μουσική «νύχτα» με τις αγαπημένες επιτυχίες της μοναδικής Αναστασίας και του καλεσμένου της, Μιχάλη Ρακιντζή, και υπόσχεται να μας χαρίσει, για άλλη μια φορά, μαγικές ερμηνείες, και δυνατές στιγμές και αναμνήσεις. Μην τη χάσετε!

Δείτε το trailer:

«ΠΕΦΤΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ… ΡΥΘΜΟ» - Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 00:15 στον ΑΝΤ1.

#ant1tv

#nyxtamerythmo

#rythmos949

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)