Celebrity

23 Σεπτεμβρίου 2024 23:55

Σίσσυ Χρηστίδου: Απαντά για την αποχώρηση του Χρήστου Βέργαδου από την εκπομπή της

Σίσσυ Χρηστίδου: Απαντά για την αποχώρηση του Χρήστου Βέργαδου από την εκπομπή της

-

Στην κάμερα της εκπομπής “Βreakfast at Star” μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου μετά την πρεμιέρα του «Χαμογέλα και Πάλι». Η παρουσιάστρια μίλησε για τους συνεργάτες της, αλλά αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Χρήστου Βέργαδου από την ομάδα της.

Διαβάστε επίσης! Χρήστος Βέργαδος: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, "Χαμογέλα και πάλι"

«Είμαι Παρθένος, δεν είμαι πολύ των αλλαγών…Σε αυτή την εκπομπή που ξεκίνησε επτά χρόνια πριν το Σαββατοκύριακο, οι μόνοι σταθεροί είμαστε εγώ, ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Οι τρεις μας είμαστε από την πρώτη μέρα, οπότε ο Κωνσταντίνος είναι σαν το σπίτι του. Μπορεί να φύγει για λίγο, όπως θα φύγει από το πατρικό και θα ξαναγυρίσει, αυτή είναι η σχέση.

Το συζητήσαμε με τον Χρήστο Βέργαδο, γιατί και πέρυσι, επειδή η επικαιρότητα μας έβγαζε πάρα πολύ εκτός χρόνου, πολλές φορές ερχόταν, ετοίμαζε πράγματα και δεν προλάβαινε να βγει. Γι’ αυτό του είπαμε ότι δεν μπορεί να είναι μόνιμη η στήλη αλλά θα θέλαμε. Εκείνος δεν ήθελε να κάνει μια τέτοια συμφωνία και μετά να προκύψει κάτι άλλο, που μπορεί να κάνει πιο μόνιμο. Οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικές, τον αγαπώ πολύ τον Χρήστο», είπε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)