Celebrity

23 Σεπτεμβρίου 2024 22:15

Εβελίνα Νικόλιζα: Το επιθετικό μήνυμα που έλαβε από γνωστό Έλληνα τραγουδιστή - "Βρε τυχάρπαστη"

Εβελίνα Νικόλιζα: Το επιθετικό μήνυμα που έλαβε από γνωστό Έλληνα τραγουδιστή - "Βρε τυχάρπαστη"

-

Η Εβελίνα Νικόλιζα έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram και αποκάλυψε την προσωπική επίθεση που δέχτηκε από γνωστό Έλληνα τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, η Youtuber που συμμετέχει στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Weekenders", δέχτηκε ένα μήνυμα στα social media από τον τραγουδιστή, ο οποίος την χαρακτήρισε τυχάρπαστη.

Προφανώς, η Εβελίνα Νικόλιζα δέχτηκε το εν λόγω μήνυμα μετά από κάποιες δηλώσεις της σχετικά με το σχήμα που εμφανίζεται ο τραγουδιστής σε νυχτερινό κέντρο.

Δείτε επίσης! Εβελίνα Νικόλιζα: Το χτένισμα στα μαλλιά της είναι... σωτήριο για τις διακοπές σου και όχι μόνο

«Βρε τυχάρπαστη μάθε λίγο ποιος γεμίζει τα μαγαζιά, ποιος είναι πρώτος και μετά θα λες για το σχήμα μας. Τα ονόματα θα τα λες όπως είναι κατά σειρά θα σέβεσαι λίγο. Μην κοιτάς που και καλά έχεις 173 χιλιάδες στο ψευτοπροφίλ σου, εγώ είχα 250.000 χιλιάδες και το χάκαραν οπότε επειδή δεν έχεις κάνει τίποτα και ούτε τίποτα είσαι απλά μια στο πάνελ. Μάθε να σέβεσαι οκ; Άντε μπράβο τυχάρπαστη», έγραφε το μήνυμα που δέχτηκε η Εβελίνα Νικόλιζα.

Ωστόσο, η ίδια δεν αποκάλυψε το όνομα του καλλιτέχνη.

«Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής που ξέρει να επιβιώνει», έγραψε μόνο η Εβελίνα Νικόλιζα.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

Εβελίνα Νικόλιζα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)