Wellbeing

23 Σεπτεμβρίου 2024 16:42

Ντέμι Μουρ: Αποκαλύπτει τον τρόπο που έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης της - "Πίεσα πολύ τον εαυτό μου", λέει

Ντέμι Μουρ: Αποκαλύπτει τον τρόπο που έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης της - "Πίεσα πολύ τον εαυτό μου", λέει

-

Η Ντέμι Μουρ θυμάται την ρουτίνα προπόνησης που ακολουθούσε μετά την δεύτερη εγκυμοσύνη της, για να χάσει τα κιλά που πήρε! Το 1991 και λίγο αφότου γέννησε την Σκάουτ, η ηθοποιός ήθελε να είναι fit για την ταινία «Ανήθικη πρόταση», όπου και πρωταγωνιστούσε.

Έτσι, αποφάσισε να πηγαίνει καθημερινά στα γυρίσματα με το ποδήλατό της, κάνοντας έτσι περίπου 60 μίλια. Μιλώντας στο «CBS Sunday Morning», η Ντέμι Μουρ ανέφερε: «Τάιζα την κόρη μου όλη τη νύχτα. Σηκωνόμουν στο σκοτάδι κι έκανα ποδήλατο μέχρι την Paramount και την τοποθεσία που κάναμε τα γυρίσματα. Στη συνέχεια, έκανα γυρίσματα για μία ολόκληρη μέρα σχεδόν και γυρνούσα σπίτι. Και μετά, πάλι από την αρχή.

Νομίζω ότι η Σκάουτ ήταν πέντε ή έξι μηνών όταν κάναμε γυρίσματα. Πίεσα πάρα πολύ τον εαυτό μου. Είχα κάποιες εμπειρίες με ανθρώπους που μου είπαν να χάσω βάρος κι όλα αυτά ήταν κάπως ντροπιαστικά και ταπεινωτικά. Εξαιτίας αυτού, το έκανα όλο αυτό στον εαυτό μου».

Τέλος, ανέφερε: «Ακόμα και μόνο η ιδέα του τι έκανα στο σώμα μου, είναι τρελή. Γελοία».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)