Celebrity

21 Σεπτεμβρίου 2024 22:00

Γιώργος Αγγελόπουλος & Δήμητρα Βαμβακούση: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι

Γιώργος Αγγελόπουλος & Δήμητρα Βαμβακούση: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι

-

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σοουμπίζ, ενώ ο ερχομός της κόρης τους πριν από λίγους μήνες ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Μπορεί η μικρή να τους έχει ξετρελάνει και να απολαμβάνουν να περνάνε χρόνο μαζί της, ωστόσο οι δυο τους δεν ξεχνάνε να κάνουν πράγματα μαζί σαν ζευγάρι.

Διαβάστε επίσης! Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Αγκαλιά με την κόρη τους στην παραλία - Οι τρυφερές φωτογραφίες και τα βίντεο

Έτσι το βράδυ της Πέμπτης 19/09 ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση αφήσαν την κορούλα τους στο σπίτι και βρέθηκαν στη συναυλία "Πώς η ανάγκη γίνεται ιστορία" προς τιμήν του Θάνου Μικρούτσικου στο Ηρώδειο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πόζαρε αγκαλιά στον φωτογραφικό φακό του FTHIS, ενώ όπως μπορείτε να δείτε η Δήμητρα Βαμβάκουση έμεινε ξυπόλυτη, καθώς τα τακούνια δεν επιτρέπονται στο Ηρώδειο.

Ντανος - Βαμβακούση

Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)