Celebrity

21 Σεπτεμβρίου 2024 19:00

Εμμανουήλ Καραλής: "Το κάθε παιδί έχει το δικό του λούκι που περνά, δεν είναι καθόλου εύκολο"

Εμμανουήλ Καραλής: "Το κάθε παιδί έχει το δικό του λούκι που περνά, δεν είναι καθόλου εύκολο"

-

Στην εκπομπή «Weekenders» μίλησε ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Παρισιού αναφέρθηκε στο ρεκόρ των ονείρων του, στον Ντουμπλάντις αλλά και στο μπούλινγκ που βίωσε στην παιδική του ηλικία.

Διαβάστε επίσης!  Εμμανουήλ Καραλής: Αυτή είναι η σύντροφός του - Είναι μαζί εδώ και 6 χρόνια

«Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα να πέφτεις από τα 6 μέτρα. Ήταν ένα όνειρο που ήθελα να πραγματοποιήσω από πάρα πολύ μικρός. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που κατάφερα να ξεπεράσω αυτό το ύψος. Από εκεί και πέρα προχωρώ για να κάνω ακόμα μεγαλύτερα ύψη. Εγώ είμαι φουλ τρελός, μπορώ να κάνω skydiving. Δεν έχω κανένα θέμα με τα ύψη…

Σίγουρα θέλω να πηδήξω πάνω από 6,10 μ. Πλέον δεν θέλω να βάζω όρια. Όταν βάζεις ένα ταβάνι, μπορεί να το βάλεις και να μην καταφέρεις να το ξεπεράσεις. Εγώ θέλω να βελτιώνομαι κάθε ημέρα, να παραμένω χαρούμενος κι από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά», είπε αρχικά ο Εμμανουήλ Καραλής.

Όσον αφορά το μπούλινγκ που βίωσε ανέφερε: «Το κάθε παιδί έχει το δικό του λούκι που περνά. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Το μόνο πράγμα που θα μπορούσα να πω είναι να μπορέσουν να βρούνε τη δύναμη να μιλήσουν στους δικούς τους ανθρώπους κι από εκεί και πέρα όλα καλυτερεύουν».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)