Media

21 Σεπτεμβρίου 2024 10:03

Χαμογέλα και πάλι: Πρεμιέρα για τη Σίσσυ Χρηστίδου - Η έκπληξη που δέχτηκε από τον πατέρα της

Χαμογέλα και πάλι: Πρεμιέρα για τη Σίσσυ Χρηστίδου - Η έκπληξη που δέχτηκε από τον πατέρα της

-

Το πρωί του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου η εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι" με παρουσιάστρια τη Σίσσυ Χρηστίδου έκανε πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Η παρουσιάστρια καλημέρισε τους τηλεθεατές μέσα από το πλατό της και έχοντας στο πλευρό της τους συνεργάτες της, Παύλο ΣταματόπουλοΝίκο ΣυρίγοΚωνσταντίνο Βασάλο και Βάλια Χατζηθεοδώρου.

«Καλημέρα, καλή σεζόν, καλό φθινόπωρο, καλώς ήρθατε. Είμαστε ίδιοι. Όπως μας αφήσατε, έτσι και μας βρήκατε! Γενικά δεν μας αρέσουν πολύ οι αλλαγές και νομίζω πως το έχετε καταλάβει όλο αυτόν τον καιρό», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Μάλιστα, στην έναρξη της εκπομπής η Σίσσυ Χρηστίδου δέχτηκε διάφορες ανθοδέσμες. Η μια εξ αυτών ήταν από τον πολυαγαπημένο της πατέρα.

Δείτε επίσης! Σίσσυ Χρηστίδου: Έτσι απάντησε όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της σήμερα με τον Θοδωρή Μαραντίνη μετά τη δικαστική τους διαμάχη

«Ο μπαμπάκας μου. Μπαμπακούλι μου γλυκέ… Μου έστειλε και μήνυμα. Σε αγαπώ τόσο πολύ, τόσο πολύ. Είσαι πάντα μέσα μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον μπαμπάκα μου», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)