Celebrity

18 Σεπτεμβρίου 2024 19:15

Στάθης Σχίζας: Απαντά στις φήμες επανασύνδεσης με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Στάθης Σχίζας: Απαντά στις φήμες επανασύνδεσης με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

-

Στην εκπομπή “Breakfast at Star” και την Σοφία Ραφτοπούλου παραχώρησε συνέντευξη ο Στάθης Σχίζας. Ο νικητής του Survivor και επιχειρηματίας μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να είναι και πάλι μαζί με την πρώην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Διαβάστε επίσης! Αλεξάνδρα Παναγιώταρου & Στάθης Σχίζας: Βρέθηκαν μαζί στην ίδια βάφτιση (Φωτογραφίες)

«Συναντηθήκαμε στη Μύκονο και χαιρετηθήκαμε. Αυτό ήταν όλο. Τα ζευγάρια που χωρίζουν περνούν από διάφορες φάσεις. Μετά την παγωμάρα έρχεται και η επικοινωνία. Ο κόσμος μπορεί να λέει αλλά δεν υπάρχει θέμα επανασύνδεσης. Στην αρχή με ενοχλούσαν όσα γράφονταν αλλά τώρα δε δίνω σημασία, το έχω συνηθίσει. Παλιά τα έπαιρνα μέσα μου. Δεν υπάρχει ενδεχόμενο να τα ξαναβρούμε. Είμαστε απλά δυο άνθρωποι που έζησαν κάποια πράγματα μαζί και τελεία, μένει εκεί», είπε ο Στάθης Σχίζας για τις φήμες επανασύνδεσης με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή ανέφερε: «Δεν υπάρχει τίποτα στην προσωπική μου ζωή, μόνο δουλειά. Δεν υπάρχει τίποτα. Μηδέν, ξεραΐλα.  Έχω φάει μούντζα».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)