Celebrity

17 Σεπτεμβρίου 2024 15:42

Λάκης Γαβαλάς: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή - "Έχω έναν σύντροφο πολύ νέο, ο οποίος με ζηλεύει"

Λάκης Γαβαλάς: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή - "Έχω έναν σύντροφο πολύ νέο, ο οποίος με ζηλεύει"

-

Στην κάμερα της εκπομπής "Buongiorno" μίλησε για όλους και για όλα ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο σχεδιαστής μόδας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη νέα σύνθεση της κριτικής επιτροπής του "My Style Rocks" και την προσωπική του ζωή.

Δείτε επίσης! Λάκης Γαβαλάς: Διακοπές στην Πάρο - "Ήρθα για προσκύνημα στην Παναγιά την Εκατονταπυλιανή"

Όσα είπε ο Λάκης Γαβαλάς

«Νομίζω ότι δεν είμαι πια χρήσιμος, πρέπει να μπαίνει νέο αίμα. Εγώ θεωρώ ότι η επιτροπή που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι μια πολύ ωραία επιτροπή. Αυτό όμως που θα ήθελα, να ξέρεις, είναι ότι εγώ θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή, που να είμαι με τη Βίκυ Καγιά και με την Μπέττυ Μαγγίρα. Στην Μπέττυ Μαγγίρα το έχω πει, στην Βίκυ, της έστειλα ένα μήνυμα και της λέω "τώρα, μετά από όλα αυτά που βλέπω, εγώ που έλεγα κάτσε σπίτι σου ή κάτσε πίσω από τις κάμερες, τώρα λέω γύρνα στο σπίτι που λέγεται τηλεόραση"», ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς.

Για την προσωπική του ζωή, ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε: «Κάθε καλοκαίρι, κάνω τη γυμνή μου αλήθεια, και κάποια στιγμή κάποιος μου είπε: 'Βρε παλιόγερε'. Εγώ, όμως, δεν έκανα μια φωτογράφιση για να είμαι νέος. Παρόλο που έχω έναν σύντροφο πολύ νέο, ο οποίος με ζηλεύει ενώ έχει ένα τέλειο σώμα. Οι λίγες σχέσεις που είχα, πάντοτε είχαν έναν χαρακτήρα μορφωτικό, με στιγμές βάθους. Θέλω ο σύντροφός μου να μην είναι ένας άνθρωπος που θέλει τη δημοσιότητα, κάθε άλλο θέλω και εμένα να με προτρέπει να μην είμαι στη δημοσιότητα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)