Beauty

16 Σεπτεμβρίου 2024 21:15

Πρεμιέρα πρωινών εκπομπών: Τα beauty looks που επέλεξαν οι παρουσιάστριες & είναι οι τάσεις της σεζόν

Πρεμιέρα πρωινών εκπομπών: Τα beauty looks που επέλεξαν οι παρουσιάστριες & είναι οι τάσεις της σεζόν

-

Πρεμιέρα έκαναν οι πρωινές εκπομπές την Δευτέρα 16/9. Για άλλη μία χρονιά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Καινούργιου, η Φαίη Σκορδά, η Ελένη Χατζίδου και η Ελένη Τσολάκη μπήκαν στην... τηλεοπτική αρένα της πρωινής ζώνης, διακδικώντας η καθεμία την πρωτιά! Εμείς, τις παρακολουθήσαμε και είμαστε εδώ για να αναλύσουμε τα beauty looks που σίγουρα αξίζουν την προσοχή σου.


Θα ξεκινήσω με την Φαίη Σκορδά γιατί το καρέ της είναι το #1 κούρεμα της σεζόν. Ωραίες, ανάλαφρες μπούκλες, πρωινό μακιγιάζ και ένα επίσης πολύ κομψό λευκό skater φόρεμα, που είναι επίσης τάση. Μου άρεσε πολύ!


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με επίσης ελαφρώς πιο κοντά μαλλιά, πολύ σικάτες θερμές ανταύγειες και λίγο σπαστά μαλλιά. Το μακιγιάζ της με eyeliner και glossy χείλη μου άρεσε πολύ αλλά και το κόκκινο φόρεμά της.

Η Κατερίνα Καινούργιου, με ίσια μαλλιά, όχι πάρα πολύ μακριά, με πολύ ωραίες μύτες χτενισμένες πρός τα μέσα, έκανε ένα χτένισμα που ειδικά τον χειμώνα θα το δεις πολύ! Το μακιγιάζ της ελαφρώς smokey με καρέ, ΥΠΕΡΟΧΟ!


Η Ελένη Χατζίδου με ρομαντική διάθεση, μαλλιά στο πλάι με ελαφριές μπούκλες και χωρίστρα επίσης στο πλάι που της πάει πολύ, μου άρεσε αρκετά. Το μακιγιάζ της σε πρωινό στιλ με πολύ όμορφες βλεφαρίδες.


Η Ελένη Τσολάκη με έντονα μαλλιά με μπούκλες, που της ταιριάζουν πολύ, με έντονο μακιγιάζ αλλά τόσο - όσο για πρωινό ήταν μια εικόνα που μου άρεσε. Το eyeliner κι εδώ πρωταγωνίστησε, αλλά και οι σκιές σε γήινα χρώματα.

Τέλος, θα κλείσω με την Φωτεινή Πετρογιάννη που μου άρεσε πάρα πολύ η αλλαγή στα μαλλιά της, πριν γίνει μανούλα αλλά και το φρέσκο μακιγιάζ της! Επίσης πεθαίνω με το γαλάζιο φόρεμά της, το οποίο πάει πακέτο με τον γιο της. Με το καλό να ευχηθώ!

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)