Fashion

16 Σεπτεμβρίου 2024 17:14

Emmys 2024: Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στο κόκκινο χαλί - Ποιες παρέδωσαν μαθήματα στιλ; (Photos - Video)

Emmys 2024: Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στο κόκκινο χαλί - Ποιες παρέδωσαν μαθήματα στιλ; (Photos - Video)

-

Τα 76α βραβεία Primetime Emmy απονεμήθηκαν το βράδυ της Κυριακής, όπου βραβεύτηκαν όσοι ξεχώρισαν στη μικρή οθόνη. Φυσικά, στη καρδιά μας ξεχώρισαν αρκετοί celebrities που έκαναν looks που αξίζει να δεις και γιατί όχι, να αντιγράψεις.

Η φετινή τελετή, ήταν η δεύτερη που πραγματοποιήθηκε φέτος, καθώς η περσινή τελετή του Σεπτεμβρίου αναβλήθηκε για τον Ιανουάριο του 2024 λόγω των απεργιών των συγγραφέων και των ηθοποιών του Χόλιγουντ το 2023.


Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που ξεχωρίσαμε για τα Emmys 2024

emmys

Η Σοφία Βεργκάρα με custom Dolce & Gabbana σε στράπλες κόψιμο, με πολύ ωραιό ντεκολτέ, στένεμα στη μέση και ελαφρώς πιο ανοιχτό προς τα κάτω, πήρε από εμάς ένα πολύ ωραίο 8. Το μακιγιάζ και τα μαλλιά δεν με πέθαναν, γιατί τα έχουμε δει πάρα πολλές φορές. 

emmys

Η Ρις Γουίδερσπουν με Dior γεμάτο λουλούδια σε μαύρο και άσπρο, επίσης στράπλες, με πολύ ωραίο κόψιμο μπροστά και επίσης πολύ ωραία μαλλιά, μαζεμένα προς τα πίσω. Θα της βάλω ένα 7.

emmys

Η αγαπημένη μου Τζένιφερ Άνιστον με Oscar de la Renta ξεχώρισε, δεν μπορείς να πεις! Επίσης στράπλες, με πάρα πολύ ωραίο σχέδιο, ωραία μαλλιά, θα πάρει ένα τίμιο 8.

emmys

Η πιο καλοντυμένη της βραδιάς ήταν για εμένα η Μέριλ Στριπ με Alexander McQueen. Σε απαλό ροζ, ΥΠΕΡΟΧΟ κουστούμι με πουκάμισο με φιόγκο ασορτί, μαλλιά προς τα πίσω και τσαντάκι στο ίδιο χρώμα, πήρε το 10άρι και το άξιζε!

Διαβάστε επίσης: Emmy Awards 2024: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς

emmys

Η Ναόμι Γουότς με custom Balenciaga μου άρεσε, αλλά μου θύμισε και λίγο Χριστούγεννα. Του στράπλες στα βραβεία και εκείνη δεν ήταν εξαίρεση. Μακρύ φόρεμα με ουρά, θυμίζει την κούκλα των παιδικών μας χρόνων, ενώ θα σταθώ στο χτένισμα και το κούρεμά της, αφού το κοντό καρέ είναι η μεγαλύτερη τάση!

Δείτε περισσότερες εμφανίσεις στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FTHIS.GR (@fthis.gr)

Photo Credits: AP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)