Celebrity

16 Σεπτεμβρίου 2024 12:37

Κωνσταντίνος Αργυρός: Απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα και το ενδεχόμενο γάμου

Κωνσταντίνος Αργυρός: Απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα και το ενδεχόμενο γάμου

-

Στην κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό" και στον Γιώργο Λιάγκα έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Νίκα.

Ακόμη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για την πατρότητα, μετά τις φήμες που τον θέλουν σε λίγο καιρό να γίνεται μπαμπάς για πρώτη φορά.

Δείτε επίσης! Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα: Αυτός είναι ο μήνας που θα γεννηθεί το παιδί τους; Τι αναφέρει δημοσίευμα;

Όσα είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός

«Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου γιατί πρέπει να προστατεύσω τους ανθρώπους που είναι στο πλευρό μου και ενδεχομένων δεν θέλουν να δείξουν τη ζωή τους. Από τη στιγμή που δεν θέλουν εγώ θα το σεβαστώ. Έχω μεγαλώσει σε μια όμορφη οικογένεια και έχω πάρει αγάπη και θα ήθελα να τη μοιράσω και στη δική μου οικογένεια», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Έχω μεγαλώσει σε μια πολύ όμορφη οικογένεια, με πολλή αγάπη και αυτή την αγάπη που έχω πάρει θέλω να τη μοιράσω και στη δική μου οικογένεια. Δεν με αγχώνει καθόλου η πατρότητα, από μικρός ήθελα να κάνω οικογένεια. Είμαι πολύ καλός με τα παιδιά. Με φαντάζομαι από μικρός να γίνω μπαμπάς. Τα παιδιά θέλουν αγάπη, δεν με αγχώνει κάτι. Αγάπη και υπομονή. Δεν μπορώ να κρίνω εγώ αν θα πάρει το παιδί μου το μουσικό ταλέντο μου. Ό,τι θέλει ο Θεός. Κάποια στιγμή θα γίνει και γάμος. Δεν γνωρίζω αν θα γίνει πριν ή μετά το παιδί», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός για την πατρότητα και το ενδεχόμενο γάμου.

Για την σύντροφό του Αλεξάνδρα Νίκα, ο τραγουδιστής είπε: «Μακάρι να μπορέσει να έρθει στη συναυλία γιατί έχει τη δική της διαδρομή, με τις δικές της δουλειές. Είναι μια πολύ έξυπνη κοπέλα, σπουδαγμένη. Θα ήθελα όλη η οικογένεια μου να είναι στο Λονδίνο. Δεν είναι ότι αποφεύγουμε τις εμφανίσεις ή τις φωτογραφίσεις, εγώ κοιτάω τη δουλειά μου. Δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσει τόσο πολύ να κινούμαι σε δημόσιες εμφανίσεις. Μου αρέσει να είμαι σπίτι μου».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)