Wellbeing

13 Σεπτεμβρίου 2024 18:15

Η Travelgems ανακοινώνει το Longevity Retreat με τον Δρ. Deepak Chopra στο Grecotel Cape Sounio αυτόν τον Οκτώβριο

Η Travelgems ανακοινώνει το Longevity Retreat με τον Δρ. Deepak Chopra στο Grecotel Cape Sounio αυτόν τον Οκτώβριο

-

Ο διάσημος πνευματικός ηγέτης και συγγραφέας, Δρ. Deepak Chopra επιστρέφει στην Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αυτόν τον Οκτώβριο. Σε συνεργασία με την Travelgems https://travelgems.com, ο Δρ. Chopra θα μοιραστεί 10 πρακτικές που οδηγούν στην αντιστροφή της βιολογικής μας ηλικίας. Κατά τη διάρκεια αυτού του Longevity Retreat θα μάθουμε πως μπορούμε να ενδυναμώσουμε τους εαυτούς μας ώστε να ζήσουμε τη βέλτιστη εκδοχή μιας υγιής ζωής, συμπεριλαμβανομένης και της έννοιας «νους υγιής εν σώματι υγιεί».

Κατά τη διάρκεια αυτής της ολιστικής εμπειρίας, με την καθοδήγηση του Δρ. Chopra, θα μας δωθούν τα εργαλεία και η γνώση που χρειάζονται για να χαράξουμε μία πορεία ζωής και υγείας, όπου η εσωτερική ισορροπία και η ζωτικότητα θα είναι καθημερινός στόχος. Επιπλέον, καθημερινές συνεδρίες γιόγκα και διαλογισμού με τη διάσημη Sarah-Platt Finger, καθώς και sound healing sessions με τον Νικόλαο Unalome, έναν από τους λίγους ερμηνευτές των flat bells στον κόσμο, θα πραγατοποιούνται κατά τη διάκρεια του retreat.

Η ιδρύτρια και CEO της Travelgems, Νίκη Σμυρνή, σχολιάζει: "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο μεγάλος δάσκαλος Δρ. Chopra επιστρέφει και πάλι στην Ελλάδα για να μεταβιβάσει την γνώση και την εμπειρία του στους επισκέπτες μας. Το Cape Sounio, ένας χώρος επιφορτισμένος με τη ενέργεια του ναού του Ποσειδώνα, είναι το ιδανικό μέρος για να εξελιχθούμε μέσα από τη γνώση και την κοινωνική συνεύρεση ανθρώπων με την ίδια διάθεση για ζωή. Είμαστε βέβαιοι ότι ο Δρ. Chopra θα ενθαρρύνει τον κόσμο να ξεκινήσει ένα ταξίδι αυθεντικών ανθρώπινων σχέσεων, βελτιωμένης ευημερίας και ανάπτυξης".

Το retreat θα διεξαχθεί μεταξύ 3-7 Οκτωβρίου στο Grecotel Cape Sounio Boutique Resort, ένα κρυμμένο κόσμημα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Το θέρετρο παρέχει πρόσβαση σε δύο απομονωμένες γαλήνιες παραλίες, ιδιωτικές πισίνες και ένα σπα για χαλάρωση. Τα μπανγκαλόου και οι βίλες είναι κρυμμένα στους πευκόφυτους λόφους, και τα εστιατόριά του προσφέρουν φρέσκα και ποιοτικά υλικά που ετοιμάζονται από μία ταλαντούχα ομάδα σεφ.

Δες το σχετικό βίντεο:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)