Celebrity

13 Σεπτεμβρίου 2024 14:44

Τζένη Μελιτά: "Δεν κάλεσα κανέναν πρώην σύντροφό μου στον γάμο μου - Δεν μου έχει τύχει να…"

Τζένη Μελιτά: "Δεν κάλεσα κανέναν πρώην σύντροφό μου στον γάμο μου - Δεν μου έχει τύχει να…"

-

Ένα νέο βίντεο στο κανάλι του στο Youtube δημοσίευσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και σχολίασε τις αναρτήσεις που έκαναν οι Έλληνες celebrities κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ανάμεσα στις αναρτήσεις αυτές ήταν και αυτή που έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Στο βίντεό του ο Κωνσταντίνος Βασάλος, αφού έστειλε τις ευχές του, αναρωτήθηκε γιατί δεν ήταν καλεσμένος.

Σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, με αφορμή αυτό το βίντεο η Τζένη Μπελιτά μέσα από την εκπομπή της "Πρωίαν σε είδον" θέλησε να εκφράσει την άποψή της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια τόνισε πως δεν κάλεσε κανέναν πρώην σύντροφό της στον γάμο της με τον Σπύρο Μαργαρίτη, που πραγματοποιήθηκε πέρυσι τον Σεπτέμβριο.

Δείτε επίσης! Τζένη Μελιτά: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον γοητευτικό σύζυγό της, Σπύρο Μαργαρίτη (Φωτογραφίες)

Όσα είπε η Τζένη Μελιτά

«Μα γιατί να καλέσω τον πρώην μου στον γάμο μου; Μόνο αν είναι κάποιος πρώην που έχουμε μείνει φίλοι. Τώρα να καλέσω κάποιον πρώην, που η σχέση μας έχει τελειώσει ωραία και καλά κι έχουμε προχωρήσει τις ζωές μας… Γιατί να το κάνω αυτό; Τι θέλω να πετύχω; Δεν καταλαβαίνω. Φυσικά και θα μου ευχηθεί και θα του ευχηθώ από απόσταση, όχι από κοντά. Θα είναι αμήχανο το κλίμα από μόνο του. Εγώ δεν κάλεσα κανένα πρώην μου στον γάμο μου. Δεν μου έχει τύχει να κρατήσω φιλικές σχέσεις με πρώην. Σπάνιο. Εννοείται ότι τους αγαπάμε, τους ευχόμαστε τα καλύτερα», είπε η Τζένη Μελιτά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)