Celebrity

12 Σεπτεμβρίου 2024 15:38

Απόστολος Λύτρας: Η ανακοίνωση του συνηγόρου του - "Ζητεί ξανά συγγνώμη από τη σύζυγό του"

Απόστολος Λύτρας: Η ανακοίνωση του συνηγόρου του - "Ζητεί ξανά συγγνώμη από τη σύζυγό του"

-

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Απόστολου Λύτρα, Πέτρος Πανταζής, εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την μετατροπή των περιοριστικών όρων και την αποφυλάκιση του ποινικολόγου.

Ο Απόστολος Λύτρας αναμένεται να βγει από τη φυλακή, στην οποία βρισκόταν από τα μέσα Ιουλίου για το επεισόδιο ξυλοδαρμού της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Δείτε επίσης! Σπύρος Δημητρίου: "Ο Απόστολος Λύτρας με πάντρεψε, ταράχτηκα όταν έμαθα τι συνέβη"

Η ανακοίνωση του δικηγόρου του Απόστολου Λύτρα

«Με το υπ’ αριθμ. 2931/2014 βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο Απόστολος Λύτρας αποφυλακίζεται και η κατηγορία μετατρέπεται από το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, στο πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Του βουλεύματος, προηγήθηκε όμοια Εισαγγελική πρόταση.

Η στάση του Απόστολου Λύτρα, απέναντι στο τραγικό περιστατικό που σημάδεψε την ζωή του και της οικογένειάς του, παραμένει αδιασάλευτη: Ζητεί, ξανά, συγγνώμη από τη σύζυγό του και δηλώνει πως θα κάνει ό’ τι είναι απαραίτητο, για τη ψυχική και συναισθηματική προστασία των τέκνων του.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)