Celebrity

12 Σεπτεμβρίου 2024 12:02

Παντελής Καναράκης για Μαρίνα Σάττι - Κατερίνα Σαλάκα: "Πήγα σε συναυλία της Βίσση και δεν άφησαν να τη δω και με έδειραν"

Παντελής Καναράκης για Μαρίνα Σάττι - Κατερίνα Σαλάκα: "Πήγα σε συναυλία της Βίσση και δεν άφησαν να τη δω και με έδειραν"

-

Ένα χιουμοριστικό βίντεο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Παντελής Καναράκης, με αφορμή το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στην Κατερίνα Σαλακά και τη Μαρίνα Σάττι στο Λυκαβηττό.

Συγκεκριμένα, ο Παντελής Καναράκης εμφανίστηκε στο βίντεο με επίδεσμο στο κεφάλι και διακωμώδησε την κατάσταση και υποστήριξε… ότι τον έδειρε η Άννα Βίσση.

Δείτε επίσης! Μαρίνα Σάττι: Το unfollow στην Κατερίνα Σαλακά μετά το επεισόδιο στον Λυκαβηττό

«Έχω έρθει σε συναυλία της Βίσση και δεν με άφησαν να μπω. Η Βίσση δεν με άφησε να μπω. Όχι μόνο δεν με άφησαν να μπω, αλλά με χτύπησαν κιόλας. Μου έκαναν και τραύμα στο κεφάλι. Κανένας δεν μου έχει φερθεί τόσο άσχημα. Ποια Σάττι; Η Σάττι μια χαρά είναι η Βίσση δέρνει κιόλας. Αυτό δεν μου έχει ξανά τύχει. Πήγα να μπω στη συναυλία και δεν άφησαν να τη δω και με έδειραν. Να μην τύχει σε κανέναν άνθρωπο αυτό. Δεν μας παρατάς ρε Βίσση», είπε  χιουμοριστικά ο Παντελής Καναράκης.

Δείτε την ανάρτησή του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)