Celebrity

10 Σεπτεμβρίου 2024 18:20

Συγκινεί η Ελένη Ράντου για την ασθένεια της μητέρας της: "Πηγαίνω, βλέπω την κατάσταση και λυγίζω"

Συγκινεί η Ελένη Ράντου για την ασθένεια της μητέρας της: "Πηγαίνω, βλέπω την κατάσταση και λυγίζω"

-

Η Ελένη Ράντου, την Τρίτη 10/9 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την μάχη που δίνει η μητέρα της με την άνοια και συγκίνησε με τα λόγια της.

«Είναι μια επικίνδυνη ασθένεια είναι αβάσταχτη. Έχεις έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις αν θα γυρίσει να πάρει να βάλει κάτι στο στόμα του το οποίο θα είναι θανατηφόρο. Μακάρι να ξεκινήσει μια κρατική μέριμνα για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στη θέση να φροντίζονται και ακινητοποιούνται», ανέφερε αρχικά η Ελένη Ράντου.

 «Δεν μπορώ με αυτό το πράγμα να συμφιλιωθώ. Αυτή η ασθένεια έχει πολλά στάδια. Μέχρι να συμφιλιωθείς με το ένα, έρχεται το επόμενο που είναι ακόμα χειρότερο. Ξέρεις τι έχω κάνει; Δουλεύω πάρα πολύ. Για να αποσπάσω την προσοχή μου. Είναι επτά χρόνια και ακόμα πηγαίνω και βλέποντας την κατάσταση λυγίζω…», είπε η ηθοποιός για την μητέρα της.

Δείτε επίσης - Ελένη Ράντου: Αποκαλύπτει την αντίδρασή της όταν η μητέρα της δεν μπορούσε να την αναγνωρίσει εξαιτίας της άνοιας

 Δείτε παρακάτω όσα είπε η Ελένη Ράντου για την μητέρας της:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)