Celebrity

10 Σεπτεμβρίου 2024 16:20

Γιώργος Πρίντεζης: Το δημόσιο μήνυμα τέσσερις μέρες μετά τα όσα έζησε στην απόσυρση της φανέλας του

Γιώργος Πρίντεζης: Το δημόσιο μήνυμα τέσσερις μέρες μετά τα όσα έζησε στην απόσυρση της φανέλας του

-

Ο Ολυμπιακός τίμησε την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου τον Γιώργο Πρίντεζη για την προσφορά του στον σύλλογο σε μία λαμπερή τελετή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Τη βραδιά αυτή ο εμβληματικός πρώην αρχηγός των Πειραιωτών είδε συγκινημένος τη φανέλα του με το No.15, να αποσύρεται και να πηγαίνει στην οροφή του ΣΕΦ, ενώ την ίδια στιγμή οι φίλαθλοι τον αποθέωναν για την προσφορά του στον Ολυμπιακό και το ελληνικό μπάσκετ.

Μάλιστα ο Γιώργος Πρίντεζης πάτησε και παρκέ, όπου με το γνωστό του πεταχτάρι έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό (84-83) απέναντι στη Μακάμπι, στον φιλικό αγώνα που διεξήχθη προς τιμήν του.

Τέσσερις ημέρες μετά, ο Γιώργος Πρίντζεζης έδειξε τη χαρά του και τη συγκίνηση του για τα όσα έζησε στο ΣΕΦ, με μια ανάρτησή του στο Instagram.

"Γεμάτος αν σε αγαπάνε. Ευλογημένος αν αγαπάς. Τυχερός όταν συμβαίνουν και τα δύο!!! Για πάντα μαζί" έγραψε στο μήνυμά του ο Γιώργος Πρίντεζης.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: eurokinissi

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)