Celebrity

08 Σεπτεμβρίου 2024 08:55

Δανάη Μπάρκα: Το δημόσιο μήνυμα και η φωτογραφία από το πρώτο ραντεβού της με το Mega 5 χρόνια πριν

Δανάη Μπάρκα: Το δημόσιο μήνυμα και η φωτογραφία από το πρώτο ραντεβού της με το Mega 5 χρόνια πριν

-

Λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η Δανάη Μπάρκα απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της ακολούθων.

Η παρουσιάστρια, που σε λίγες ημέρες θα κάνει για πρώτη φορά πρεμιέρα στη μεσημεριανή ζώνη, στη θέση της Ελένης Μενεγάκη, ρωτήθηκε φυσικά για το "Πάμε Δανάη" και τις αλλαγές που θα δούμε φέτος.

"Τι καινούργιο να περιμένουμε φέτος στην εκπομπή σου; Καλή σεζόν" ήταν η ερώτηση, με τη Δανάη Μπάρκα να απαντά: "Παιχνιδιάρικη διάθεση. Νέα. Κέφι. Χαρά. Τέλεια παρέα. Εκπλήξεις. Τρέλα. Ό, τι δηλαδή φροντίζουμε να έρχεται σε σας καθημερινά".

Στην ερώτηση follower "Είσαι χαρούμενη που ξεκινάει η νέα τηλεοπτική σεζόν;" η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε φωτογραφία πριν από πέντε χρόνια, όταν έκανε το πρώτο ραντεβού με το Mega.

Η παρουσιάστρια έγραψε: "Δεν το πιστεύω καν ότι το project που λέγεται «Πάμε Δανάη» φέτος γίνεται πέντε ετών. Αυτή η φωτογραφία είναι η μέρα που έκανα το πρώτο ραντεβού με τον Πέτρο Μπούτο για να μου πει ότι με σκέφτεται για… κάπου χωρίς να πηγαίνει το μυαλό μου. Είναι απίθανο που όλο αυτό με τα εύκολα, τα δύσκολα, τις αλλαγές, την ενηλικίωση μου σε αυτόν τον τομέα, τα ακατόρθωτα, τα αναπάντεχα, έφτασε να μετράει τέσσερα χρόνια τηλεοπτικό αέρα. Αυτό οφείλεται σε πολύ κόσμο απ’ την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα και σε τεράστιο ποσοστό του χρωστάω/χρωστάμε σε σας. Σας ευχαριστώ και ευχαριστούμε. Νιώθω μεγάλη χαρά, τιμή, ανυπομονησία, ευλογία".

Μπαρκα

Μπαρκα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)