Celebrity

07 Σεπτεμβρίου 2024 14:58

Κατερίνα Λιόλιου - Χάρης Παπατζανής: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Κατερίνα Λιόλιου - Χάρης Παπατζανής: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

-

Η Κατερίνα Λιόλιου διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της, αφού τα επαγγελµατικά της έχουν εκτοξευτεί στην κορυφή.

Και στην προσωπική της ζωή ωστόσο η τραγουδίστρια είναι τρισευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της, Χάρη Παπατζανή.

Το ζευγάρι μάλιστα φαίνεται πως έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει η Σάσα Σταμάτη στην εφημερίδα Secret, οι δυο τους αποφάσισαν να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη στα νότια προάστια.

Η Κατερίνα Λιόλιου και ο Χάρης Παπατζανής είναι αχώριστοι, κρατούν ωστόσο πολύ χαµηλούς τόνους στη σχέση τους, ενώ ήδη έχουν γιορτάσει την πρώτη τους επέτειο. Εκτός από ζευγάρι, είναι και συνεργάτες, µε τον Χάρη Παπατζανή, που είναι head manager of bookings and productions στην Panik Live, να έχει την ευθύνη για όλα τα live της εταιρείας και έτσι βρισκόταν πολύ συχνά δίπλα της στη συµπρωτεύουσα.

"Με θρέφει ο έρωτας. Μου δηµιουργεί ωραίες εικόνες και συναισθήµατα, για να µπορώ να τραγουδάω ακόµα καλύτερα. ?εν µου αρέσει να δίνω αναφορά για την προσωπική µου ζωή. Αυτή την περίοδο προσπαθώ να είµαι ευτυχισµένη σε όλα τα επίπεδα. Κάθε µέρα κάνω το καλύτερο που µπορώ για τον εαυτό µου και τους ανθρώπους που έχω δίπλα µου" είχε εξοµολογηθεί στο παρελθόν η Κατερίνα Λιόλιου.

Πηγή φωτογραφίας: ndp

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)