Celebrity

07 Σεπτεμβρίου 2024 08:55

Βίκυ Λέανδρος: Αποκάλυψε επί σκηνής το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει - "Ακόμα παίρνω φάρμακα"

Βίκυ Λέανδρος: Αποκάλυψε επί σκηνής το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει - "Ακόμα παίρνω φάρμακα"

-

Η παγκοσμίου φήμης Ελληνίδα καλλιτέχνιδα, Βίκυ Λέανδρος ανέβηκε στη σκηνή του Ηρωδείου το βράδυ της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να πραγματοποιήσει την αποχαιρετιστήρια συναυλία της που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της "Η ζωή είναι ωραία".

Η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια καταχειροκροτήθηκε από τους χιλιάδες θεατές που ήταν εκεί για να την απολαύσουν, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς, διέκοψε για μερικά δευτερόλεπτα τη συναυλία της.

Η Βίκυ Λέανδρος ήπιε λίγο καφέ, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι πέρασε από το μυαλό της να ακυρώσει την εμφάνισή της. Ο λόγος είχε να κάνει με την υγεία της και συγκεκριμένα μια βαριά βρογχίτιδα που πέρασε πρόσφατα.

"Θα πιώ λίγο καφέ πάλι, γιατί νομίζω ότι κάνει καλό στη φωνή μου. Δε ξέρω. Ξέρετε αγαπητοί φίλοι προέρχομαι από μια πολύ μεγάλη βρογχίτιδα. Ακόμα παίρνω φάρμακα. Αλλά έπρεπε να πάρω τη μεγάλη απόφαση αν θα τραγουδήσω ή όχι. Και είπα, ναι, θα έρθω" ανέφερε η Βίκυ Λέανδρος, με τους θεατές να τη χειροκροτούν.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε η Σάσα Σταμάτη:

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)