Celebrity

06 Σεπτεμβρίου 2024 15:30

H Αφροδίτη Λιάντου για την Εβελίνα Παπούλια: "Η μητέρα μου δεν με συμβουλεύει καθόλου"

H Αφροδίτη Λιάντου για την Εβελίνα Παπούλια: "Η μητέρα μου δεν με συμβουλεύει καθόλου"

-

Το πρωί της Παρασκευής 6/9 η Αφροδίτη Λιάντου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ.

Η νεαρή ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια, η οποία όπως είπε δεν την δίνει συμβουλές.

«Ισχύει η μητέρα μου δεν με συμβουλεύει καθόλου για τη δουλειά. Την ρωτάω αλλά αν με συμβουλεύσει θα είναι όσο όσο… Δεν θα παρέμβει πάρα πολύ. Μου είπε να κάνω ό,τι νιώθω και νομίζω αυτό είναι και το πιο σωστό γενικά. Τώρα θα μπω στην «Παραλία» με τον ρόλο της Ιφιγένειας» είπε αρχικά η Αφροδίτη Λιάντου.

Δείτε επίσης - Εβελίνα Παπούλια για Αφροδίτη Λιάντου: "Για μένα ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έκανα"

 «Περνάω πάρα πολύ ωραία. Δεν έχω πάει στα Μάταλα. Η Ιφιγένεια επιστρέφει από τις σπουδές της στο Λονδίνο, βλέπει τον Παύλο, ερωτεύονται, δεν θα περάσουν εύκολα. Μου αρέσει σαν χαρακτήρας. Είναι πολύ δυναμική, κυνηγάει τα όνειρά της, είναι πολύ μπροστά από την εποχή της. Είναι πολύ ωραίος ρόλος. Έχουμε γυρίσει αρκετά επεισόδια. Θα καλέσω φίλους από τη σειρά και θα δούμε το πρώτο επεισόδιο. Έκανα φιλίες μέσα από τη σειρά, είναι πολύ ωραία ομάδα. Έχει πολύ ωραίο κλίμα, χαίρομαι που πηγαίνω στη δουλειά», πρόσθεσε η Αφροδίτη Λιάντου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Αφροδίτη Λιάντου:



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)