Celebrity

05 Σεπτεμβρίου 2024 17:00

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πλάνα από τις διακοπές του στη Μύκονο με την σύζυγό του, Μαράια, λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πλάνα από τις διακοπές του στη Μύκονο με την σύζυγό του, Μαράια, λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους

-

Τον έρωτά τους επισφράγισαν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση τριών παιδιών.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στο Costa Navarino στην Πύλο της Μεσσηνίας.

Στον γάμο έδωσαν το "παρών" VIP καλεσμένοι από τον αθλητικό χώρο, ενώ το βράδυ του Σαββάτου έφτασε στη Μεσσηνία και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Στη Μεσσηνία βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Λεμπρόν Τζέιμς, αλλά και η Σερένα Ουίλιαμς.

Διαβάστε επίσης! Γιάννης Αντετοκούνμπο: Όλα όσα έγιναν στον γάμο του με την Μαράια! Ακυκλοφόρητες φωτογραφίες

Λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ πραγματοποίησαν ένα ταξίδι. Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται στη Μύκονο, όπου ξεκουράζεται και γεμίζει τις μπαταρίες λίγο πριν την επιστροφή στην Αμερική.

Το Mykonoslive.tv εξασφάλισε πλάνα από τη βόλτα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ με ένα φιλικό τους ζευγάρι στα γραφικά στενά της Μυκόνου. Εχθές το βράδυ μάλιστα το ζευγάρι επέλεξε να χαλαρώσει σε ένα ήρεμο παραδοσιακό ταβερνάκι στην Λιά.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)