Exclusive

05 Σεπτεμβρίου 2024 12:05

Αποκλειστικό! Η Κατερίνα Καραβάτου επιστρέφει στην... πρωινή ζώνη - Η συνεργασία έκπληξη!

Αποκλειστικό! Η Κατερίνα Καραβάτου επιστρέφει στην... πρωινή ζώνη - Η συνεργασία έκπληξη!

-

Από τον Χρήστο Κούτρα

Η Κατερίνα Καραβάτου ενώ συνεχίζει τα γυρίσματα για το "My Style Rocks" που έχει ανανεωμένη κριτική επιτροπή και εκπλήξεις, θα επιστρέψει μετά από αρκετά χρόνια και στο ραδιόφωνο! Η ίδια ξεχώρισε ως ραδιοφωνική παραγωγός στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζοντας πρωινή εκπομπή μαζί με την Κλεοπάτρα Πατλάκη και τον Δημήτρη Σαράντο στον τότε STAR FM και έτσι πήραν το εισιτήριο για την Αθήνα και μια τηλεοπτική καριέρα που ξεκίνησε το 2005 με το "Πρωινό κους κους" στον ALPHA.

Αυτή τη φορά η Κατερίνα Καραβάτου σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες θα παρουσιάσει την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του "Δρόμου" μαζί με τον Χρήστο Φερεντίνο και τον Γιάννη Κορδώνη.

Φερεντίνος

Οι έμπειροι παρουσιαστές μαζί με τον Γιάννη ο οποίος αποχώρησε από το πρωινό του Galaxy και έχει πολύ πετυχημένη στήλη στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού, στοχεύουν να γίνουν η νέα συνήθεια των ακροατών από νωρίς το πρωί. 

Μάλιστα, η φωτογράφισή τους έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη, ενώ η πρεμιέρα της εκπομπής θα πραγματοποιηθεί στις 23 ή στις 30 Σεπτεμβρίου. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)