Celebrity

04 Σεπτεμβρίου 2024 16:20

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποθέωσε τον Αντώνη Τσαπατάκη: "Είσαι ένας ήρωας"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποθέωσε τον Αντώνη Τσαπατάκη: "Είσαι ένας ήρωας"

-

Ο Αντώνης Τσαπατάκης έγραψε ιστορία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, καθώς μετά από μία σπουδαία κούρσα στον τελικό των 100 μέτρων πρόσθιο της κατηγορίας SB4, έκανε χρόνο 1:36.16 και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο .

Αυτό είναι μάλιστα το δεύτερο Παραολυμπιακό του μετάλλιο, τρία χρόνια μετά το χάλκινο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Τα σχόλια για τον Αντώνη Τσαπατάκη στα social media είναι διθυραμβικά, ενώ τον Έλληνα κολυμβητή αποθέωσε δημόσια και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

"Αντώνη Τσαπατάκη, συγχαρητήρια για την εκπληκτική σου απόδοση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες! Η αποφασιστικότητά σου και το πάθος σου για το άθλημα είναι παράδειγμα για όλους μας.

Ο αγώνας σου δεν είναι μόνο αθλητικός, αλλά και ανθρώπινος. Είσαι ένας ήρωας που μας διδάσκει πως τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν υπάρχει θέληση.

Σε ευχαριστούμε που μας δείχνεις τον δρόμο προς το θάρρος και την αφοσίωση" έγραψε σε ανάρτησή του στο X/Twitter ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

Τσιτσιπας

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)