Celebrity

04 Σεπτεμβρίου 2024 10:00

Τζένη Μπαλατσινού: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της με τα τέσσερα παιδιά της

Τζένη Μπαλατσινού: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της με τα τέσσερα παιδιά της

-

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους της διάφορες στιγμές της καθημερινότητας της.

Η ίδια, όπως έχουμε δει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ολοκλήρωσε τις διακοπές της και πλέον βρίσκεται πίσω στην Αθηνά.

Διαβάστε επίσης! Τζένη Μπαλατσινού: Επισκέφθηκε την Ακρόπολη με τον γιο της, Παναγιώτη - Αντώνιο (Φωτό)

Ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης 4/09 η Τζένη Μπαλατσινού είχε νοσταλγική διάθεση και κοινοποίησε στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Πάτμο, που αποτελεί αγαπημένο της προορισμό και τα τελευταία χρόνια περνάει εκεί τα καλοκαίρια της.

Η ίδια, όπως είδαμε πέρασε ένα όμορφο και ανέμελο καλοκαίρι έχοντας στο πλευρό της τις κόρες της Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, που επέστρεψαν από το εξωτερικό για να κάνουν διακοπές με την οικογένειά τους και τους γιους της, Μάξιμο Κωστόπουλο και τον μικρό, Παναγιώτη – Αντώνιο, ο οποίος είναι καρπός του έρωτά της από τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)