Celebrity

03 Σεπτεμβρίου 2024 22:25

Εβελίνα Παπούλια: "Tην εποχή των Δυο Ξένων, δεν αντιδρούσα πολύ θετικά στην προσέγγιση του κόσμου, ήμουν απότομη"

Εβελίνα Παπούλια: "Tην εποχή των Δυο Ξένων, δεν αντιδρούσα πολύ θετικά στην προσέγγιση του κόσμου, ήμουν απότομη"

-

Την Τρίτη 3/9 η Εβελίνα Παπούλια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον».

Η ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιτυχία της σειράς «Δυο ξένοι» αλλά και τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου.

«Έχω διδάξει υποκριτική με πολύ σκληρό τρόπο. Δηλαδή αυστηρή, πολύ αυστηρή. Δεν δέχομαι να αργήσει κάποιος, ούτε τώρα, γιατί αυτό είναι θέμα τάξης πραγμάτων. Από τη στιγμή που είμαι εγώ σαν δασκάλα μέσα στην αίθουσα, οφείλεις και εσύ να σεβαστείς και εμένα και τους υπόλοιπους που σε περιμένουν. Η αυστηρότητα έχει να κάνει με οριοθετημένες βάσεις, οι οποίες πρέπει να υπάρχουν στη ζωή μας.

Θεωρώ ότι τα όρια που μπορεί να βάλουμε, δεν είναι κάτι κακό. Σίγουρα δεν μας κάνουν πολύ ελκυστικούς και πολύ φιλικούς αλλά το όριο, όταν το αποδεχτεί ο άλλος, κάνει καλό και στον άλλον. Αν δεν έχεις πειθαρχία, δεν έχεις και ελευθερία. Δεν είναι καθόλου αντικρουόμενα αυτά τα στοιχεία», τόνισε αρχικά η ηθοποιός.

Δείτε επίσης - Εβελίνα Παπούλια: "Δεν φάνηκε περίεργο στους γονείς μου, οικονομικά όμως τον διέλυσα τον πατέρα μου"

«Όταν ήμουν πολύ κουρασμένη, την εποχή των Δυο Ξένων, δεν αντιδρούσα πολύ θετικά στην προσέγγιση του κόσμου. Ήμουν πολύ απότομη. Συνήθως το μπράβο και τα συγχαρητήρια τα χαίρεσαι και όταν ο άλλος είναι ζεστός μαζί σου, εγώ μπορεί να πιάσω και κουβέντα. Όταν όμως ο άλλος ήταν περίεργα επικριτικός ή παρεμβατικός, εκεί ζοριζόμουνα», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η Εβελίνα Παπούλια.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Εβελίνα Παπούλια:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)