Celebrity

03 Σεπτεμβρίου 2024 14:20

Ξέσπασε η Βρισηίδα Ανδριώτου: "Έχουν τέτοια κακία μέσα τους, που απλά κράζουν και λένε ψέματα για μένα και την εταιρεία μου"

Ξέσπασε η Βρισηίδα Ανδριώτου: "Έχουν τέτοια κακία μέσα τους, που απλά κράζουν και λένε ψέματα για μένα και την εταιρεία μου"

-

Με βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο TikTok, η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά από αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την εταιρεία της και τη δουλειά της.

"Το χειρότερο όταν πλέον είμαι 27 και έχω κάνει τόσα πράγματα, έχω φτιάξει μία εταιρεία με πάρα πολύ κόπο, κάθομαι 8 και 10 ώρες να φτιάξω χειροποίητα κοσμήματα, που επιλέγω ένα – ένα τα charm, τις αλυσίδες τα σχέδια να τα σκεφτώ και να τα φτιάξω…

Γενικά το να είσαι μικρή και να έχεις πετύχει κάτι στη ζωή σου και να τα δείχνεις στα social είναι και καλό και από την άλλη είναι και κακό. Έχεις τόσο κακό μάτι από κάποιες κομπλεξικές που απλά κάθονται και κράζουν και λένε ψέματα για εσένα και την εταιρεία σου.

Το χειρότερο είναι στην Ελλάδα, γιατί βγήκα στη Βιέννη, έχω πάει και στο εξωτερικό και τέτοιο πράγμα που έχουμε στην Ελλάδα, να θέλουμε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, είναι το χειρότερό μου. Δεν το σκέφτομαι ποτέ.

Πάντα σκεφτόμουν να βοηθήσω την άλλη γυναίκα να τα φτιάξουμε όλα και άντρα να βοηθήσω. Να είσαι επιτυχημένος θα χαρώ. Ναι ρε φίλε θα χαρώ, χαίρομαι με τη χαρά του άλλου. Να θέλουμε πραγματικά ο ένας να βοηθάει τον άλλον για να αναπτυχθούμε σαν λαός, σαν Ελλάδα. Μου τη δίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα και πόσο σκ@@α πηγαίνει το κράτος μας και πόσο σκ@@α πηγαίνουν όλα. Ο,τι συμβαίνει τέλος πάντων… Πραγματικά ώρες ώρες λέω γιατί δεν έχω πάει στο εξωτερικό να ζήσω; Τσαντίζομαι με όλα αυτά.

Είναι κάποιες που επειδή δεν έχουν πετύχει τίποτα στη ζωή τους, τίποτα, από κακές επιλογές... Μακάρι να ήμουν δίπλα τους να βοηθήσω να κάνουν σωστές επιλογές. Πραγματικά τις λυπάμαι και εύχομαι να μπορούσα να βοηθήσω να φτιάξουν τη ζωή τους καλύτερη αλλά έχουν τέτοια κακία μέσα τους, που απλά κράζουν και λένε ψέματα για μένα την εταιρεία μου. Νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, οι ξερόλες που νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα για τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου. Ακόμα και εγώ που ασχολούμαι με τα social, τόσο πολύ τη ζωή μου δεν τη δείχνω. Κάποια πράγματα δεν τα ξέρετε για εμένα, γιατί κρατάω μία πόρτα κλειστή. Αυτό που θέλω να κάνω με την ψυχολόγο μου, γιατί κάνω τέσσερα χρόνια ψυχοθεραπεία -έχω βοηθήσει πολύ τον εαυτό μου- έχω παραπάνω το όριο της ενσυναίσθησης, όταν συμβαίνει κάτι σε κάποιον δίπλα μου κλαίω σαν να το παθαίνω και εγώ...

Πάμε στο άλλο θέμα, της γυναίκας. Να μην μπορείς να κυκλοφορείς με σορτσάκι. Που έχετε φτάσει ρε; Να φοβόμαστε να βγάλουμε βόλτα τον σκύλο; Να μη νιώθω μια ασφάλεια πουθενά; Να φοβάσαι να περπατήσεις σε ένα λίγο πιο σκοτεινό μέρος; Μπήκα σε ένα μαγαζί να αγοράσω κάτι, ήμουν με αθλητικά ρούχα, με ένα σορτσάκι και ένα μπουστάκι και με κοιτούσαν από πάνω μέχρι κάτω σαν να μπήκα με μαγιό σε μαγαζί με ηλεκτρικά είδη. Ρε φίλε μαζέψου! Που έχουμε φτάσει; Τρελαίνομαι. Πάμε από το κακό στο χειρότερο. Ο κόσμος έχει χειροτερεύσει πάρα πολύ. Οι άντρες αυτοί είναι γιούχου.

Ο κόσμος είναι τόσο κακός που θέλει την καταστροφή σου, δεν κοιτάνε αυτά που μπορείς να φτιάξεις σε σένα και ότι αν είσαι καλός άνθρωπος θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Ο ένας θέλει να σκοτώσει τον άλλον. Έχουμε φτάσει σε πολύ κακό σημείο, που εγώ φοβάμαι για τη ζωή μου, φοβάμαι τα πάντα. Δεν είχα φοβίες και φοβάμαι να μείνω μόνη μου", είπε, μεταξύ άλλων, η Βρισηίδα Ανδριώτου.

@vrisiida_andrio Βραδινες ανησυχίες!! #foryou #foryoupage #trend #fyp ? πρωτότυπος ήχος - Βρισηίδα Ανδριώτου
12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)