Media

02 Σεπτεμβρίου 2024 15:40

Στούντιο 4: Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος έκαναν πρεμιέρα στην ΕΡΤ

Στούντιο 4: Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος έκαναν πρεμιέρα στην ΕΡΤ

-

Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας 2/09  η εκπομπή «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Οι παρουσιαστές επέστρεψαν για τέταρτη σεζόν στη μεσημεριανή ζώνη της κρατικής τηλεόρασης και καλησπέρισαν το τηλεοπτικό κοινό εμφανώς ανανεωμένοι.

Διαβάστε επίσης! Στούντιο 4: Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου

«Έχουμε τόση χαρά. Εγώ δεν έκλαψα στην τελευταία εκπομπή της σεζόν και θα κλάψω σήμερα, δεν θα το γλιτώσω», είπε αρχικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να προσθέτει:

«Καλωσήρθατε, η ώρα είναι 4 και είναι και η τέταρτη χρονιά στο Στούντιο 4».

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, γιατί στείλατε πάρα πολλά μηνύματα όλο το καλοκαίρι που είστε….Πραγματικά η ευγνωμοσύνη που νιώθουμε για αυτό το πράγμα που ζούμε εδώ χτυπάει κόκκινο», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

«Mία απλή έναρξη είναι. Σε δύο ημέρες δεν θα τη θυμάται κανείς. Είναι η τέταρτη σεζόν του Στούντιο 4 και μετά από μεγάλη απαίτηση του κοινού επιστρέψαμε 2 Σεπτεμβρίου» είπε στη συνέχεια ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)