Celebrity

01 Σεπτεμβρίου 2024 09:29

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Έτσι ευχήθηκε στην Κατερίνα Γερονικολού για τα γενέθλιά της

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Έτσι ευχήθηκε στην Κατερίνα Γερονικολού για τα γενέθλιά της

-

Η Κατερίνα Γερονικολού έχει σήμερα τα γενέθλιά της και όπως είναι φυσικό, ανάμεσα σε αυτούς που της ευχήθηκαν πρώτοι, είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, που φροντίζει με κάθε τρόπο να κάνει τη μέρα της ακόμη πιο ξεχωριστή.

Ο γνωστός ηθοποιός ευχήθηκε μάλιστα νωρίς το πρωί της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου "χρόνια πολλά" στη σύντροφό μέσω Instagram!

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δημοσίευσε ένα βίντεο με διάφορα στιγμιότυπα της Κατερίνας Γερονικολού και συνόδευσε την ανάρτησή του, με την εξής λεζάντα: "Χρόνια πολλλλλλλλλλλα να σε χαιρόμαστε".

Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί, αλλά δεν σκέφεται τον γάμο. Η Κατερίνα Γερονικολού σε σχετική ερώτηση είχε αποκαλύψει: "Δεν με αγχώνει το επόμενο βήμα στη σχέση μας. Ενώ μπορεί να είμαι πολύ αγχωτικός άνθρωπος στα καθημερινά, για πολύ μικρά πραγματάκια αγχώνομαι πάρα πολύ. Ενώ, για τα μακροπρόθεσμα και ουσιαστικά, νιώθω ότι η ζωή με κάποιο τρόπο θα με οδηγήσει και ότι θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Σίγουρα δεν πιστεύω ότι η επισημοποίηση θα έφερνε κάτι παραπάνω στη σχέση.

Το ότι έχω βάλει πάρα πολλά νυφικά στη ζωή μου, υπέροχα, φανταστικά, υπέρλαμπρα, και έχω δει τον εαυτό μου πολλές φορές νύφη, έχω ζήσει αυτό το παραμύθι που όλες οι γυναίκες θέλουμε να το κάνουμε - φαντάζομαι - οπότε δεν έχω αυτή την ανάγκη να γίνω η πρωταγωνίστρια της βραδιάς. Μας δίνεται η ευκαιρία μέσα από τη δουλειά να γίνουμε πρωταγωνίστριες.

Οπότε, στην προσωπική μου ζωή, ίσα-ίσα έχω το περιθώριο να χειροκροτώ τους άλλους, να πάω στο πάρτι κάποιου άλλου, δεν έχω την ανάγκη να προσελκύσω εγώ τα βλέμματα, το αντίθετο μάλιστα. Θέλω όταν είμαι σε μια παρέα να μιλάνε οι άλλοι, να γελάω με τους άλλους. Μιλάω πολύ στη δουλειά. Μιλάω πολύ για τον εαυτό μου. Πολλές φορές νιώθω αμήχανα σε μια συνέντευξη που μιλάω συνέχεια για μένα".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)